Win een cadeaubon voor stijlvol eco ondergoed van Saint Basics!

Win een cadeaubon voor stijlvol eco ondergoed van Saint Basics!
Wat je onder je kleding draagt, ziet misschien niet iedereen maar daarom moet het niet minder zijn. Lekker comfortabel ondergoed dat ook nog eens eco én stijlvol is? Wie weet spring jij binnenkort in zo’n setje! Want wij mogen de komende twee weken 6 cadeaubonnen t.w.v. 50 euro weggeven!
I love eco blog, win, Saint basics, eco ondergoed
Heb jij zin om stiekem in eco ondergoed rond te lopen?
De winnaars mogen zich voor 50 euro laten gaan in de webshop van Saint Basics. Kies tussen tops, shirts, hipsters en boxers voor dames en heren. Sinds kort is er ook een schattige unisex peutercollectie bijgekomen. Het superzachte biokatoen is duurzaam, heeft een uitstekende pasvorm en een ultiem draagcomfort.
Voer bij het afrekenen jouw cadeaucode in en je krijgt 50 euro cadeau op je bestelling. Wanneer het bedrag van je bestelling lager is dan 50 euro, dan blijft je tegoed geldig voor een volgende bestelling!
Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze cadeaubonnen van Saint Basics?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 17 mei. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 18 mei onze nieuwe winactie via de app.

 

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.