Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Is er iemand die Koffie Kàn nog niet kent? Of misschien ken je Koffie Kàn al wel maar wil je wel eens een andere mélange proeven. Wij delen in ieder geval 2 x 5 proefpakketten koffie uit aan de liefhebbers of aan de nieuwsgierigen!

Koffie Kàn, slow coffee, I love eco blog, win

Wat zit er in het proefpakket?

Je mag zelf kiezen welke koffie je wil proeven. Twee pakjes koffie van 250 gram naar keuze komen jouw richting uit! Samen met een handige clip om de koffie supervers te houden.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 10 proefpakketten van Koffie Kàn?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 15 november. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 16 november onze nieuwe winactie via de app.

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.