Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!

Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!

De lente is in aantocht, tijd voor een milde doch doeltreffende zuiveringsactie! Weleda ontwikkelde een driestappenplan om je lichaam te zuiveren, je huid zichtbaar gladder en steviger te maken en het silhouet te verfijnen.

Stap 1: Maak je dode huidcellen wekelijks op een milde manier los met de Berken Douchepeeling. Je huid wordt gladder.

Stap 2: Verstevig je huid en verminder cellulitis door je, twee maal daags,  in te masseren met de Berken Cellulitis Olie. Voldoende beweging en gezonde voeding zorgen natuurlijk voor een optimaal effect.

Stap 3: Zuiver je bloed en lichaam met drie lepeltjes Bio Berken Elixir per dag. Het extract helpt bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en maakt het lichaam opnieuw vitaal. De ideale lenteboost!

Zie je het wel zitten om van jezelf in drie stappen een rein wezentje te maken? Wel dan kunnen wij je daar een handje bij helpen want elke vrijdag verloten we 5 reinigingspakketten onder onze Facebookfans!

Hoe maak je kans op deze boost van een zuivering van Weleda? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit reinigende pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 31 maart. Wees er snel bij en vertel het voort!

Print Friendly, PDF & Email


14 thoughts on “Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.