Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!

Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!

De lente is in aantocht, tijd voor een milde doch doeltreffende zuiveringsactie! Weleda ontwikkelde een driestappenplan om je lichaam te zuiveren, je huid zichtbaar gladder en steviger te maken en het silhouet te verfijnen.

Stap 1: Maak je dode huidcellen wekelijks op een milde manier los met de Berken Douchepeeling. Je huid wordt gladder.

Stap 2: Verstevig je huid en verminder cellulitis door je, twee maal daags,  in te masseren met de Berken Cellulitis Olie. Voldoende beweging en gezonde voeding zorgen natuurlijk voor een optimaal effect.

Stap 3: Zuiver je bloed en lichaam met drie lepeltjes Bio Berken Elixir per dag. Het extract helpt bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en maakt het lichaam opnieuw vitaal. De ideale lenteboost!

Zie je het wel zitten om van jezelf in drie stappen een rein wezentje te maken? Wel dan kunnen wij je daar een handje bij helpen want elke vrijdag verloten we 5 reinigingspakketten onder onze Facebookfans!

Hoe maak je kans op deze boost van een zuivering van Weleda? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit reinigende pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 31 maart. Wees er snel bij en vertel het voort!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


14 thoughts on “Rein in 3 stappen, win een zuiveringspakket van Weleda!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *