Lekker kinderlijke kerstkado’s

Lekker kinderlijke kerstkado’s

Staat de kerstboom al fier te pronken in de woonkamer, maar ben je je hoofd nog aan het breken over wat je er dit jaar onder gaat leggen? Dan hebben wij de komende dagen enkele leuke tips voor je in petto! Vandaag lekker kinderlijke kerstkado’s voor kinderen, kleine kinderen en kleinkinderen…

Klokje / Shashuka Bamboo Baby Hedgehog Clock

Omdat kinderen onze meest kostbare wezens zijn, wil Shashuka hen voorzien van de veiligste en gezondste opties, door tegelijkertijd ook liever te zijn voor de natuur. Dit egelklokje, is in tegenstelling tot wat het beestje doet vermoeden, zacht voor de natuur en zacht voor baby’s oortjes. Het egeltje is gemaakt van bamboe dat behandeld is met Chinese houtolie. Omdat het klokje niet tikt, past het perfect in een kinderkamer.

Nagellak / Biocosmetica Piggy Paint Lovebug Hug

Nagellak, veilig voor klein en groot! Sometimes Sweet, Forever Fancy of Angel Kisses? Je hoeft niet te kiezen want de drie kleurtjes komen samen in één zakje! De nagellak is niet giftig, dierproefvrij en geschikt voor tijdens de zwangerschap. Het leuke nagellaksetje maakt deel uit van het verantwoord assortiment verzorgingsproducten bij Biocosmetica.

Confetti-slinger / GOEDvandoen confetti

Gerard Reve zei het al: “Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.” Et voilà, hier zijn ze: de allervrolijkste en allerduurzaamste slingers, gemaakt van stofresten, ontworpen door de Nederlandse ontwerpster ENGEL. GOEDvandoen gaat voor zichzelf en voor jou op zoek naar een groene levensstijl, gewoon omdat het goed is. Wat een feest!

Babyslofjes / Novany Poppedeine Newborn Slofjes

Kan het nog schattiger? Ik denk het niet. Deze zachte babyslofjes voor pasgeboren popjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De collectie van Poppedeine wordt volledig met de hand gebreid volgens fair trade principes. Ze laten zich inspireren door patronen uit de jaren ’50 en ’60. Tikkeltje retro met het comfort van nu. Te verkrijgen bij Novany.

Diertjes / Villa Kakelbont The Wild Bunch

Agnes de olifant, Glenda de giraf en Louis de leeuw vormen een wilde bende bij Villa Kakelbont. Villa Kakelbont wil kinderland leuk, hip en vrolijk maken. En daar slagen ze wonderwel in met dit olijke trio, gedrukt op gerecycleerd papier! Een schaar, een liniaal en wat lijm is het enige dat je nodig hebt om van start te kunnen gaan. Leuk om te maken maar nog leuker om naar te kijken!

Koffertje / Kleuterstraat Zolima Small Suitcase

Zolima is een creatief en poëtisch Frans merk dat je via een vrolijke tocht terugneemt in de tijd naar het intrigerende en magische Verre Oosten uit de jaren ’30. Ze brengen een fris bezoekje aan het verleden en kiezen voor een vleugje nostalgie in combinatie met verjongende kracht. Het resultaat is een speels koffertje als dit. De stoffen afwerking is van 100% biologisch katoen. Te vinden bij Kleuterstraat.

Lampion / Eco-logisch Dreamflyer Lampion

Iets te vieren? Laat dan een lampion op. De Dreamflyer stijgt langzaam op en zweeft steeds hoger en hoger, terwijl het brandende lichtje kleiner en kleiner wordt. Voor bijzondere momenten of gewoon om een mooie droom de wereld in te sturen. De lampion is bijna volledig biologisch afbreekbaar. Mooi en veilig.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.