Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Bebat gaat op batterijenjacht!

Bebat gaat op batterijenjacht!
Wist je dat een gemiddeld gezin 115 batterijen in huis heeft, waarvan er 17 leeg zijn? Gelukkig bewaren de meesten onder ons ze trouw in een apart bakje. Zit jouw bakje ook vol batterijen maar vergeet je deze vaak mee te nemen wanneer je naar het containerpark of de supermarkt gaat?
I love eco blog, Bebat, batterijen inzameling
Hou dan in de week van 21 april je brievenbus in de gaten, want dan zitten er weer batterijen-inzamelzakjes van Bebat in de bus!
Super handig voor al die vergeten lege batterijen die ergens in een schuif of een berging liggen. Steek de verloren stakkers in het zakje, vul je gegevens in en breng ze naar een Bebat inzamelpunt.I love eco blog, Bebat, batterijen inzameling
 Je maakt bovendien kans op één van de 50 Bongobonnen Weekendje Natuur!
Heb je geen zakje gekregen? Je kan ze ook vinden aan onze inzamelunits in je supermarkt of containerpark, of op eenvoudig verzoek per mail op info@bebat.be!
Bebat zorgt ervoor dat al deze batterijen een nieuw leven krijgen. Ze recycleren de batterijen en halen er metalen en waardevolle materialen uit die als grondstof naar de industrie gaan. Zo sparen we met z’n allen het milieu!
PS: wist je trouwens dat je het dichtstbijzijnde Bebat-inzamelpunt makkelijk kan terugvinden via Recycle!, hun handige app? Download de app gratis via de App Store bij iTunes  of via Google Play!
Meer info vind je op de website van Bebat
PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

PrintFriendly and PDF
Het Cradle to Cradle Concept

Het Cradle to Cradle Concept

Cradle to cradle, je hebt er al van gehoord of nog niet. Recycling en upcycling zijn termen die je misschien bekender in de oren klinken. Allemaal zijn het begrippen die te maken hebben met duurzame productontwikkeling, maar cradle to cradle is het summum van ecologisch […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *