Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Taartfestijn voor vogeltjes

Taartfestijn voor vogeltjes

De winter laat nu af en toe toch van zich horen. Het vriest al eens en de pietekes hebben het nu echt niet makkelijk om eten te vinden.

Wil je die schattige, hongerige beestjes eens goed verwennen met lekkers? Dan hebben wij hier enkele tips voor jou!

Je kan er voor kiezen om vogellekkernijen in een voederbakje te strooien of je kan je ook helemaal laten gaan en een persoonlijke vogeltaart maken.

Als je voor het efficiënte voederbakje gaat, dan is een origineel bakje altijd leuker dan een plastieken doos natuurlijk. Dit leuke voederbakje kan je bij Etsy kopen maar via deze tutorial kan je zelf de handen uit de mouwen steken voor een persoonlijk resultaat.

Ben je een keukenprinses? Dan heb je vast zin om een mooie vogeltaart te creëren. Bartel Van Riet deelt een ongetwijfeld lekker recept in Groenland. Een heleboel nootjes, varkensvet en een taartvorm heb je daar voor nodig. Om te weten hoe je die taart moet aanpakken, luister je best eens naar Bartel.

En je zal niet de enige keukenprinses zijn die haar liefde in vogeltaartjes steekt. Kijk maar!

Ben je geen keukenprinses maar wil je de pietekes toch een taart cadeau doen? Bestel er dan gewoon één!

Heb je die beestjes meer te bieden dan lekker eten? Dan kan je je energie natuurlijk ook in een vogelhuisje steken. Check onze vorige blogpost voor meer tips & tricks!

De pietekes zullen je dankbaar zijn!

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Het is tijd voor…vogelhuisjes

Het is tijd voor…vogelhuisjes

Het najaar is aangebroken en dit is de perfecte periode om een nestkastje op te hangen. Waarom nu juist? In het najaar hebben de vogels de kans om deze vroeg te inspecteren. Vanaf oktober worden nestkastjes door mezen als overnachtingsplaats gebruikt. Als je zelf een […]

PrintFriendly and PDF
Het Grote Vogelweekend 2014

Het Grote Vogelweekend 2014

Natuurpunt organiseert op 1 en 2 februari Het Grote Vogelweekend 2014. Tijdens de winter kan je de vogeltjes in je tuin helpen met zelfgemaakte vetbollen, lekkere nootjes of geschilde appels. Check onze blogpost voor inspiratie voor originele vogellekkernijen en vogelhuisjes. Je zal je tuin gegarandeerd vol […]

PrintFriendly and PDF


6 thoughts on “Taartfestijn voor vogeltjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *