Een dag uit het leven van…Druantia!

Een dag uit het leven van…Druantia!

Druantia mag het nieuwe jaar openen in onze rubriek Een dag uit het leven van. Iris vertelt ons hoe een doordeweekse dag er bij haar uitziet. Benieuwd!

iloveecoblog_dagvanDruantia1

Goeiemorgen, ik zet de dag fris en monter in! Maar mijn poes Tara vindt het blijkbaar nog veel te vroeg om op te staan. Ik laat het niet aan m’n hart komen en smul van een heerlijk gezond ontbijt. Een flinke kom amarant flakes, soja yoghurt, quinoa, rozijnen en blauwe bosbesjes. Een glas granaatappelsap erbij en ik kan er weer even tegen. De winkel is open en ik heet iedereen welkom!

iloveecoblog_dagvanDruantia2

De eerste koerier van de dag is al langsgeweest met een levering. Ook al weet ik wat er in zit, een pakketje uitpakken is altijd leuk! Mijn dag gaat verder in het labo. Daar test ik een nieuwe DIY uit: een lippenbalsem receptje met sheaboter en sinaasappelolie. Nog een grappig oranje kleurtje aan toegevoegd. Getest en goedgekeurd! Hierna haast ik me naar de post om de bestellingen van de webwinkel op te sturen naar de klantjes die wachten op hùn pakketje van de dag. In de stad ben ik altijd sneller met de fiets dan met de auto, dus trappen maar!

iloveecoblog_dagvanDruantia3

Tea Time: pauze! Tijd voor een kop (h)eerlijke witte thee en zelfgemaakte koekjes. Mmm! Na deze verwenbreak kan ik weer even verder en schiet ik in researchmodus. Ik neem greenwashing producten onder de loep en bestudeer de ingrediënten. Zo mijn dag zit er bijna op. Na computertijd is het nu tijd voor ontspanning. Lekker warm en knus in de zetel nog even een boek lezen…

Druantia biedt natuurcosmetica en natuurlijke gezondheidsproducten aan. Ze zetten jouw natuurlijk welzijn centraal met persoonlijk advies als bio kers op de taart.

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Een dag uit het leven van…Druantia!”

 • Hallo!

  Ik lees hier dat Iris van Druantia greenwashing producten onder de loep neemt. Wat bedoel je daar precies mee? Is het gewoon om ‘valse’ ecoproducten uit jouw winkel te mijden, of bedoel je het ruimer?

  Veel succes nog (ik zal zeker de webwinkel eens bezoeken)!
  Met vriendelijke groeten,
  Raf

  • Raf, inderdaad. Er komen heel veel nieuwe groene producten op de markt, maar de meerderheid daarvan is spijtig genoeg helemaal niet groen. Producten die groen willen doen, maar dat niet zijn, worden greenwashing-producten genoemd. Elke 2-3 weken staat er wel (ongevraagd) een vertegenwoordiger in de winkel om zijn/haar producten voor te stellen. Meestal weten zij zelf nog niet eens dat bepaalde ingrediënten niet ok zijn. Om te vermijden dat ik greenwashing producten aankoop voor de winkel/webwinkel, is uiteraard een gegrond vooronderzoek nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.