Een dag uit het leven van… Philimonius

Een dag uit het leven van… Philimonius

Een kijkje nemen achter de schermen van een webshop, dat is wat we in deze rubriek doen. De deuren die vandaag open gaan, zijn die van Philimonius.

Philimonius heeft één basisgedachte: recyclage. Ze upcyclen afgedankte producten tot volwaardige nieuwe en eigenzinnige hebbedingen. Leuke duurzame en/of handgemaakte wenskaarten, noteboekjes, juwelen en interieurspulletjes vind je bij hen.

Neus maar eens goed rond!

Philimonius stond op de mooie beurs Handmade in Belgium. Dat betekent dat de auto bij terugkomst uitgeladen en de stock geüpdatet moet worden. Omdat ik, Jo De Bruyne, nog tot de vroege uurtjes had doorgewerkt lag het atelier er ook nogal rommelig bij. Tijd dus om orde te scheppen in de chaos!

De nieuwe producten die vandaag geleverd werden, moeten geprijsd en online gezet worden. Terwijl ik dan toch bezig was in het atelier, was dit een geschikt moment om een fotoshoot te doen van mijn laatste creaties: manchetknopen, duiveltjes-haarspeldjes en ringen. Uiteraard allemaal gecreëerd met gerecycleerde materialen!

In al die drukte maak ik toch tijd om me te ontspannen en dat doe ik dan het liefst met een of andere opera-aria of lied. Tijdens het zingen laat ik me volledig gaan terwijl ik snel de handen uitsteek om de rommel van mijn peuter op te ruimen.

Omdat ik ook kok-aan-huis ben, bereid ik in de late namiddag een Italiaans menuvoorstel voor. Tot slot boodschappen doen, eten, qualitytime met mijn zoontje en de avond afronden met een huisgemaakte mojito van vrouwlief! Santé!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.