Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Hang eens een Taloor aan je muur!

Hang eens een Taloor aan je muur!

Ben je op zoek naar een originele en persoonlijke manier om een kale muur meer karakter te geven? Dan zijn de interieurbordjes van Hanne van Talloor.com misschien wel wat je zoekt. Hanne verzamelt vintage porselein van Europese merken als Boch en Bavaria om er ingetogen maar toch vrolijke composities mee te maken.

Hanne’s composities, zoals je die op de foto’s ziet, kan je makkelijk bij je thuis hangen dankzij een handige poster. Je vindt er de compositie op terug dus je weet perfect waar je de spijkers de muur in moet kloppen om de bordjes aan te hangen. Valt je oog trouwens op bordjes uit verschillende composities? Laat je creativiteit dan gerust de vrije loop en creëer je eigen compositie.

Omdat veel van de bordjes als tweede in Hanne’s hand vallen, vertonen sommigen wat sporen van schade of barstjes maar dat is wat hun verhaal net compleet maakt. In combinatie met een paar nieuwe borden en enkelingen die ze zelf beschildert, haal je een mooi nieuw verhaal in huis.

Hangt mooi aan de keukenmuur maar een inkomhal wordt er ook zeker mee opgefleurd!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Zelfgemaakt, eenvoudige cadeautjes om te geven of te houden

Zelfgemaakt, eenvoudige cadeautjes om te geven of te houden

Wij hebben de smaak van zelfgemaakte geschenkjes alvast te pakken! Ben jij er ook klaar voor om nog meer handgemaakte kadootjes over te leveren aan vrienden en familie? Dan is dit boek de handige Harry die je nodig hebt. Het boek Zelfgemaakt, eenvoudige cadeautjes om te […]

Print Friendly, PDF & Email
Zout water wordt zoet water…

Zout water wordt zoet water…

De Eliodomestico heeft niets met onze premier te maken, hoewel het ontwerp ook uit Italiaanse oorden afkomstig is. De ontwerper Gabriele Diamanti heeft een simpel zonne-oventje gemaakt waarmee zout water via een natuurlijk proces omgezet wordt in zoet water. Hoe werkt de zonne-oven juist? Heel simpel. […]

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Hang eens een Taloor aan je muur!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *