Soep op de stoep

Soep op de stoep

 

December is een feestmaand. Een maand vol warmte, geschenkjes en lekker eten. Maar dat is helaas niet voor iedereen het geval. Daarom roept Welzijnszorg de maand december uit tot Soep op de stoep-maand.

Welzijnszorg vzw bestrijdt armoede en sociale uitsluiting in Vlaanderen en Brussel. Hun campagne heeft als doel: Samen Tegen Armoede! Wil jij tijdens geschenkjestijd ook iemand die het wat moeilijker heeft een warm hart toedragen? Organiseer dan ergens een Soep op de stoep!

Hoe pak je het aan? Diep dat recept voor je lievelingssoep op, verzamel de nodige ingrediënten, voeg er nog een extra scheut liefde aan toe en dien warm op! Overal is goed, bij je thuis, op het werk, aan de schoolpoort,… Geef vrienden, familie, collega’s, voorbijgangers,… een dampende beker soep in ruil voor een vrije bijdrage.

Maak de opbrengst van je actie over op het rekeningnummer BE21 0000 0000 0303 van Welzijnszorg en jouw warme gebaar zal mensen helpen in hun strijd tegen armoede!

Heb je zin om een Soep op de stoep te organiseren? Registreer je dan snel zodat je een gratis promopakket ontvangt waarmee je aan de slag kan.

Jouw inzet is goud waard!

Meer informatie vind je op www.soepopdestoep.be of op www.welzijnszorg.be

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.