Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Welkom Tintelijn!

Welkom Tintelijn!

Een nieuw jaar, een nieuwe partner. Met veel plezier kondigen we onze tweede partner aan, Tintelijn!

Tintelijn is een pionier op het vlak van natuurverven en andere bouwbiologische materialen zoals leem, linoleum en hout. In hun winkel wordt natuurverf trouwens aangelengd met een pak advies. Zo vermijden ze dat mensen na een mislukking natuurverf afzweren. Ze nemen dus de tijd om het advies te verstrekken dat bij de verf hoort.

Waarom zou je voor natuurverf kiezen?

Omdat het minder belastend is voor het milieu door het gebruik van natuurlijke en minerale grondstoffen. Je zal bovendien geen last meer hebben van die kenmerkende verfgeur. Sommige natuurverven zijn ademend wat voor een aangenaam leefklimaat zorgt.

Aangezien Tintelijn garant staat voor gepast advies, zetten ze hun motto verder via I ♥ Eco. Elke maand mogen we van hen een natuurlijke verftip verwachten, die je kan terugvinden in onze Wist-Je-Datjes-rubriek op onze webgids.

Lees alvast hun eerste natuurtip voor decoratieve leemverf-stuc.

Welkom Tintelijn!

www.tintelijn.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

Print Friendly, PDF & Email
Win een proefpakket van Provamel!

Win een proefpakket van Provamel!

Heb je zin om je maag eens te vullen met wonderen uit de plantaardige wereld? Dan kan dit proefpakket van Provamel je de weg wijzen. Want Provamel biedt natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan die geproduceerd is uit biologische landbouw. Provamel helpt je lichaam gezond […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *