Win een bio Salie Keelspray van Weleda!

Win een bio Salie Keelspray van Weleda!

Vandaag gaan de schoolpoorten terug wagenwijd open. De zomervakantie is ten einde, het nieuwe schooljaar mag beginnen! We wandelen de herfst met z’n mooie kleuren tegemoet en met deze keelspray van Weleda kunnen we ons alvast wapenen tegen stoute herfstige keelbeestjes.

De zuiver plantaardige spray bevat een plantje genaamd salie. De oude Grieken geloofden dat salie een mens onsterfelijk kon maken en de Romeinen offerden het kruid aan de god Jupiter. Hoewel de keelspray ons niet onsterfelijk of goddelijk zal maken, heeft de spray wel een heilzame werking op onze keeltjes.

Wil jij de herfst ingaan met zo’n spray in je handtas of in de boekentas van je zoon of dochter? Dan hebben we goed nieuws, want in september schenken we elke vrijdag 5 setjes aan onze Facebookfans!

Hoe maak je kans op deze bio Salie Keelspray? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 30 september. Wees er snel bij en vertel het voort!

Wil jij trouwens op de hoogte blijven van al het Weleda-nieuws? Ontvang dan gratis het Weleda-magazine of de online Weleda-nieuwsbrief. Schrijf je in!

 

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Win een bio Salie Keelspray van Weleda!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.