Andalusië: natuur en meer…

Andalusië: natuur en meer…

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar midden april ging ik op zoek naar rust en natuur in Zuid Spanje. Ik logeerde in de charmante eco B&B: Casa Olea van Tim & Claire.

Vandaag deel ik graag mijn indruk van de lente in Andalusië. De lange natuurwandelingen in het natuurgebied La subbética hebben me enorm veel deugd gedaan! Geniet mee van mijn fotoreportage.

Casa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogCasa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogElke keer opnieuw stond ik versteld hoe kleine bloemetjes, vetplantjes hun weg vonden tussen de rotsen.

Casa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogCasa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblog
Onvergetelijk mooi was deze wandeling! Voetjes omhoog en even genieten van het uitzicht. Apetrots was ik toen ik mijn afgelegde pad zag.
Casa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogCasa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogCasa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogPriego de Córdoba, een authentiek stadje in de buurt stal mijn hart! Wondermooie witte straatjes met eindeloos veel bloempotjes aan de muren. Een aanrader!
Casa Olea, B&B, logeren in de natuur, Andalusië, Spanje, ecotoerisme, I love ecoblogAls je op zoek bent naar meer, dan is Córdoba misschien iets voor jou. Maar meer leven, betekent automatisch ook meer toeristen.
Andalucia, een bijzonder veelzijdige regio. Natuur, authenticiteit, lekker eten, vriendelijke mensen én last but not least: een heerlijk zonnetje. Wat heb je meer nodig?

Beelden: I love eco

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.