Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Big jump 2013

Big jump 2013

I love eco blog, Natuurpunt, Big jump, proper water, sping

Deze zondag, 14 juli, om exact 15u springen in heel Europa duizenden mensen in rivieren, waterlopen en meren om aan te tonen dat ze wakker liggen van proper water. Wil jij ook iets doen voor propere en levende rivieren, kanalen en meren waar je van kan genieten? Spring dan mee voor proper water!

Zo help je mee om de Europese kaderrichtlijn voor water meer bekendheid te geven. Tegen 2015 wil men alle Europese waterlopen in een goede ecologische toestand krijgen.

Check hier waar jij jouw grote sprong kan wagen! Als je uit het water komt, wordt je trouwens letterlijk in de bloemetjes gezet met een gratis zakje bloemzaad. En als je je op voorhand registreert, maak je bovendien kans op één van de cadeaubons van A.S. Adventure!

 

 

Via: Natuurpunt

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Introductie van het Ecoplan Gent

Introductie van het Ecoplan Gent

Begin juni kreeg ik een “officiële persuitnodiging” in mijn mailbox om het nieuwe Ecoplan van Gent als eerste te ontvangen én te testen. Daar zegt I ♥ Eco geen neen tegen! Ik was een half uurtje eerder aanwezig bij de gezellige Gentse Coffee bar Simon Says. […]

Print Friendly, PDF & Email
Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Op 14 oktober vragen de politici om onze stem, maar voel je vrij om daarna volmondig voor de natuur te kiezen! Kwestie van een beetje tot rust te komen na al dat verkiezingsnieuws. Fietsers, ruiters, kinderen, personen met een beperkte mobiliteit, vogelaars (nee hoor, dit […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *