BRITA helpt het milieu

BRITA helpt het milieu

Dankzij een BRITA waterfilterkan heb je heerlijk zacht water binnen handbereik. Veel water drinken zorgt er trouwens voor dat je je fit en gezond voelt. BRITA gefilterd water is lekker fris en zacht van smaak, dus je drinkt er makkelijk meer van!

BRITA gefilterd water kost slechts een paar cent per liter in gebruik. BRITA is niet alleen goed voor je portemonnee, je voorkomt er ook overbodig plastic afval mee. Eén waterfilterkan bespaart je het wekelijks gesleur met plastic flessen. Wist je trouwens dat alle BRITA filterpatronen recycleerbaar zijn?

Sinds 1992 kunnen alle onderdelen van de BRITA filterpatronen volledig gerecycleerd worden! Heb jij een waterfilterkan thuis? Dan kan je de gebruikte filterpatronen inleveren bij je (bio) verkooppunt of distributeur. Zij sturen de patronen terug naar BRITA die op zijn beurt voor een volledige recycling zorgt. Alles, van het plastic tot de actieve kool en ionenwisselaars, wordt gerecycleerd voor hergebruik. Knap toch?

Wil je weten in welk verkooppunt je een recycleton kan vinden? Check dan de website van BRITA en zoek een verkooppunt in je buurt. De verkooppunten met een recycle-icoon hebben een recycleton voor je klaarstaan! Je kan er dus gratis je oude filterpatronen in deponeren.

I love eco blog, Brita, milieu, recycleren

Omdat BRITA zijn verantwoordelijkheid opneemt, niet alleen t.o.v. het milieu maar ook t.o.v. zijn producten, werknemers en maatschappij ligt de ecologische voetafdruk van een liter BRITA gefilterd water 27 x lager dan van een liter flessenwater. Ook dat verdient een pluim!

BRITA is de ideale basis voor heldere, warme dranken en gerechten. Het gefilterde water bevat geen of minder kalk. Kies voor BRITA, want je hebt er niet enkel in je keuken genot van, ook het milieu, je lichaam en je portemonnee zullen er wel bij varen!

 

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “BRITA helpt het milieu”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.