Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Conrad Roset illustreert onze win-app tijdens de lente

Conrad Roset illustreert onze win-app tijdens de lente

Je hebt het misschien al gezien… Onze Facebook win-app is sinds kort geïllustreerd met nieuwe frisse lente afbeeldingen!

Tijd om de illustrator achter de afbeeldingen in de kijker te zetten, dachten we zo. Je zou misschien denken dat de verfijnde illustraties van een vrouwenhand afkomstig zijn. Maar niets is minder waar. De man achter dit alles is de Spaanse Conrad Roset.
i love eco blog,conrad roset, illustratie, illustrator

I ♥ Eco: Wanneer heb je ontdekt dat tekenen je ding was?
Conrad: “Tekenen is altijd mijn passie geweest. Ik ben opgegroeid met een potlood in m’n hand maar het tekenen is pas sinds mijn 23ste geëvolueerd van een hobby naar een verdienste. Wat een luxe om te kunnen leven van mijn tekeningen!”

Waar gaat je werk over?
” Zoals je wel merkt, is de vrouw mijn muze. Ik hou ervan om (naakte) vrouwen te tekenen en hun schoonheid en sensualiteit over te dragen aan de kijker.”

Waarom is de vrouw jouw muze? Ik weet wel dat vrouwen mooi zijn…

“Inderdaad, vrouwen zijn gewoon mooi. Het vrouwelijke lichaam drukt zoveel schoonheid uit. Een thema dat voor mij moeilijk te weerstaan is. Ik hou ervan om die schoonheid uit te werken.”
i love eco blog,conrad roset, illustratie, illustrator

Hoe ga je juist te werk?
“Ik baseer me op een mooie foto die ik vind of zelf maak. Eerst teken ik het portret met potlood op een stuk hout en werk het later af met verf.”

Ben je van plan om in de toekomst andere onderwerpen uit te werken?
“Ja hoor, ik woon sinds kort in New York. Ooit wil ik een boek over deze intrigerende stad maken. Dan zal ik me meer toeleggen op landschap en architectuur. Tijd voor verandering.”

Wat wil je graag nog kwijt aan onze lezers?
“Ik hoop dat iedereen van mijn tekeningen geniet. Neem een kijkje op mijn website en reageer als je het mooi vindt. Feedback is altijd leuk!”

Wat vinden jullie van Conrad zijn illustraties?

Beelden via Conrad Roset

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Recycle art by Edouard Martinet

Recycle art by Edouard Martinet

Toen hij 10 was, maakte hij dankzij één van zijn leraars kennis met de wereld van de insecten. De bevlogenheid van de onderwijzende man maakte dat de jongen even gefascineerd werd. Nu 40 jaar later, is de jongen de man geworden die Edouard Martinet is. […]

Print Friendly, PDF & Email
De Nieuwe Wildernis: natuur van bij ons zoals je ze nooit eerder zag

De Nieuwe Wildernis: natuur van bij ons zoals je ze nooit eerder zag

Voor een prachtig stukje natuur hoef je niet de hele wereld af te reizen. Nederland herbergt een 6000 hectare groot natuurgebied ter hoogte van Amsterdam, de Oostvaardersplassen. Een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder waar de natuur het ritme bepaalt. Natuurpunt lanceert de film […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *