Een dag uit het leven van…Klein Spook!

Een dag uit het leven van…Klein Spook!

Een bijzondere dag in mei voor Elisabeth van Klein Spook. Zoon Warren van 6 is drie dagen op zeeklas en man José zit voor zijn werk een week in Las Vegas. Dochter Renée van 3 en Elisabeth hebben het rijk dus voor zich, daar thuis in Gent.

Een dag uit het leven van, achter de schermen, Klein Spook, herbruikbare luiers, I love eco, I love eco blog

“Ik begin de dag met een douche. Niet te lang natuurlijk want we moeten aan het milieu denken. Na 5 minuten vlieg ik er uit. Tijdens het ontbijt heeft Renée een ochtendhumeur en mag ze niet op de foto. Warren speelt zot meneerke. Hij is opgewonden want straks vertrekt hij op zeeklas. Op school aangekomen en – alweer – zotjes doen. Ook wel speciaal natuurlijk, met de valies naar school. De leerkrachten zullen er hun handen mee vol hebben.”

Een dag uit het leven van, achter de schermen, Klein Spook, herbruikbare luiers, I love eco, I love eco blog

“Van het uitzwaaien aan de schoolpoort naar de pop-up store. Vandaag bereid ik Petit Bazaar voor. Stand klaarmaken en alles labelen en prijzen. Ellen Breckpot komt nog wat luiers bijhalen voor haar zoontje Felix. Een jongetje dat graag en veel flesjes drinkt en dat merk je aan de natte broeken. Nicholas is een grappig bazeke. Hij voelt zich onmiddellijk thuis in onze pop-up store en is content met de zwemluier die zijn mama gekozen heeft.”

Een dag uit het leven van, achter de schermen, Klein Spook, herbruikbare luiers, I love eco, I love eco blog

“De stand is voorbereid. Nu is het tijd om pakjes te maken. We blijven in de eerste plaats een webshop! Met de fiets naar de post blijkt niet zo simpel. Ik moet toch eens aan een bakfiets beginnen denken. Als de dag erop zit, is het Meidenavond. De mannen zijn er niet. Hoe zouden ze het stellen? Goed natuurlijk. Er zijn slechtere plaatsen om te zijn dan aan zee of in in Las Vegas. Wij maken er ook het beste van met een fotosessie. Van zoveel aandacht geniet Renéetje met volle teugen!”
Klein Spook is de site voor en rond herbruikbare luiers. Mama’s kunnen niet enkel bij hen terecht voor een selectie van de beste luiers en om tweedehandsluiers te (ver)kopen, maar ook voor typische én ecologische mama-spullen. Lief en informatief.
Nog tot eind juni is de webshop van Klein Spook even een échte winkel. In de Bellefleurstraat in Gent kan je zonder afspraak terecht in hun pop-up store. Je kan er je bestellingen afhalen én ter plekke natuurlijk rondneuzen in het volledige aanbod aan luiers, toebehoren en intieme hygiëne. Allen daarheen dus!
Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.