Een dag uit het leven van…Kudzu!

Een dag uit het leven van…Kudzu!

Vandaag volgen we het koppel Millie en Valentijn uit Brugge, de twee gezichten achter de (web-)shop Kudzu.

I love eco blog, Kudzu, eco webshop, kudzu eco webshop, ecoproducten

“Opstaan gebeurt meestal rond acht uur. We leven hier op het ritme van kleine Niene. De dag begint met het vertroetelen en verzorgen van onze flinke meid, dat gebeurt natuurlijk ook met Kudzu-producten. Niene is gek op haar gNappies! Een tijdje later komt een vriendelijke meneer nieuwe producten leveren! Hier hebben we lang naar uitgekeken!”

I love eco blog, Kudzu, eco webshop, kudzu eco webshop, ecoproducten

“Op zolder a.k.a. de doe-het-zelf fotostudio maken we foto’s van de nieuwe producten. Na bewerking zetten we ze op de website. In de namiddag is het tijd voor de pakjes. Ze worden verstuurd in gerecycleerde dozen die op hun beurt opgevuld worden met gerecycleerde kranten. Deze gaan we ophalen bij enkele winkeliers die ze niet meer nodig hebben.”

I love eco blog, Kudzu, eco webshop, kudzu eco webshop, ecoproducten

“Terwijl Millie pakjes maakt, vertrekt Valentijn op bakfietsronde in Brugge. Altijd leuk om eens ‘live’ in contact te komen met onze klanten. En Valentijns conditie doet er ook goed aan. Na zijn terugkomst mag hij de bakfiets terug vullen en vertrekt hij naar de post. Moe maar voldaan zetten we de avond in met een lekkere vegetarische maaltijd en nog wat gezinsknuffels.”

Kudzu is een bijzondere ecosupermarkt met een groen hart. Je vindt er verrassende, propere alternatieven voor alledaagse spullen!

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Een dag uit het leven van…Kudzu!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.