Een dag uit het leven van…LaTrib!

Een dag uit het leven van…LaTrib!

Afgelopen zondag vierde Patricia Tribulawony het vierjarige bestaan van La Trib en dat verdiende natuurlijk een feestje!

Om deze dag goed te starten mag een verjaardagsontbijt natuurlijk niet ontbreken. Vier jaar, het is niet niks en ik ben er fier op! Hoewel de dag in feeststemming zal verlopen, moet ik toch nog even tijd maken voor de dagelijkse bestellingen.

Even wat frisse lucht opsnuiven tijdens een deugddoende strandwandeling. Dat mag wel op een dag als vandaag! Met een fris hoofd en een grommende maag trakteer ik mezelf op een heerlijke lunch voordat ik de handen uit de mouwen steek en wat orde op zaken stel.

Nog even de etalage in herfstsfeer aankleden, labels maken voor de nieuwe collectie en dan is het tijd voor die welverdiende bubbels, al zeg ik het zelf! Santé!

In 2008 startte Patricia met LaTrib om bijzondere lifestyle producten met een verhaal te promoten, gaande van kleine labels tot haar eigen schoenontwerpen. Wat de producten zo bijzonder maakt, is dat ze mooi én handgemaakt zijn, in kleine oplages worden geproduceerd en bovendien een mooi verhaal hebben, waar heel wat passie achter schuilt.

“Na twee jaar merkte ik dat ik door een zaak te starten niet genoeg tijd overhield om mijn eigen ontwerpen te ontwikkelen. Ik miste mijn creatieve geest. Nu teken ik terug, creëer kleine accessoires. Voorlopig is het nog een hobby, maar mijn droom om ooit een eigen merk met mijn eigen collectie op te richten, blijft bestaan!”

look great – live well – do good, dat is Patricia’s motto.

“Maak werk van je idealen, want we kunnen (samen) meer dan we denken. Deel je kennis en talent, streef naar sociale en duurzame waarden. Want die waarden en normen hoeven geen belemmering te zijn om er goed uit te zien en te genieten van de mooie dingen in het leven…”

We wensen jou minstens nog vier jaar Patricia!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.