I Love Eco in beeld: exclusieve preview!

I Love Eco in beeld: exclusieve preview!

Een paar weken geleden hadden we een afspraak met Joshua. Waar we het best konden afspreken? Vlakbij het park. We hadden al een paar uur gespendeerd om onze outfits van Today is a good day en Brandmission samen te stellen. Girls will always be girls.

Bij het park aangekomen, dreigde een serieuze donderwolk roet in het eten te gooien. Maar Joshua nam vastberaden haar camera in de aanslag en wij toverden onze mooiste glimlach boven. Resultaat? Een prachtige fotoshoot waar we heel veel plezier aan beleefden.

Joshua D’hondt is een 32-jarige freelance fotograaf die gespecialiseerd is in huwelijksreportages en het verhalen van evenementen voor bedrijven en particulieren.

Joshua: “Momenteel werk ik een druk huwelijksseizoen af en blijf ik verder werken aan mijn vier persoonlijke projecten: een driemaandelijks portret van twee zusjes, een dagelijkse landschapsfoto van mijn prachtige uitzicht over Antwerpen, een reeks over vervreemding en armoede in de VS en landschapsfotografie die ik te koop aanbied. Jullie fotoshoot paste hier nog juist ergens tussen.”

Joshua: “Door Steffi heb ik I Love Eco bij de start leren kennen. Ik ben dus fan van het eerste uur. Ecologie is voor mij een proces van bewustwording waarbij je voor elke keuze de factor ecologie ook in de weegschaal legt. Ik kies dan ook graag voor spaarlampen, vaak biologische groenten en fruit, altijd kipvriendelijke eieren, een “milieuvriendelijke” wagen, meestal onschadelijke cosmetica en poetsproducten,… Ook voor mijn fotowerk maak ik waar mogelijk ecologische keuzes. Printwerk doe ik bij het énige ecologische fotolabo in België en voor mijn albums kies ik hoofdzakelijk voor een kleiner familiebedrijf.”

Joshua: “Huwelijksfotografie is en blijft mijn favoriete fotowerk. Ik ben vaak erg ontroerd bij een mooie speech of wanneer ik een bruid zie die een bijzondere band heeft met haar ouders, broers of zussen. Soms pink ik zelfs een traantje weg, maar gelukkig heb ik een camera om me achter te verstoppen.”

Joshua: “Soms blijf ik minutenlang wachten tot de verschillende elementen van een beeld samenkomen op de p e r f e c t e plek. Dat is dan mijn foto-orgasme.” (lacht)

Speciaal voor jullie alvast een exclusieve preview van Joshua’s beelden. En al zeggen we het zelf, I Love Eco spat van het scherm af! Meer van ons krijg je binnenkort op onze vernieuwde blog. Want met deze beelden willen we de aanzet geven tot een meer persoonlijke blog. Nu kunnen jullie al een gezicht op onze snoetjes plakken, binnenkort meer van Steffi en van mezelf. Benieuwd wat juist? Daarvoor moet je onze blog in de gaten houden! Wij hopen dat we onszelf een leuk Sinterklaaskadootje mogen geven…

Wat vinden jullie van deze preview? Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Zoals je kan zien, houden we ons plezier niet enkel voor achter de schermen! Hopelijk genieten jullie mee.

Foto’s: Joshua Dhondt Photography of like haar Facebook-pagina

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “I Love Eco in beeld: exclusieve preview!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.