Welkom Froggy!

Welkom Froggy!

Wij zijn altijd blij als we een nieuwe partner mogen voorstellen! En die nieuwe partner vandaag is Froggy, wees welgekomen!

Froggy biedt een gamma van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare alternatieven voor huishoudelijke reiniging. Al vanaf de lancering van het allereerste Froggy-product 25 jaar geleden, wordt elk ingrediënt gewikt en gewogen, gecontroleerd en gecertificeerd. Want voor Froggy is alleen het beste uit de natuur goed genoeg om er uiteindelijk weer naar terug te keren.

Bij Froggy hoort natuurlijk de groene kikker die garant staat voor 3 x Excellent over de hele lijn, dat is Efficiënt, Ecologisch en Economisch reinigen van vaat tot was, van toilet tot bad!

Een voorbeeldje: Froggy Afwas Green Lemon op basis van natuurlijke vetoplossers uit citroenschillen reinigt en ontvet grondig en zorgt voor een schone en schitterende vaat en eerbiedigt tegelijkertijd de gebruiker en zijn omgeving. De Froggy-producten met een Ecolabel komen in volledig recycleerbare verpakkingen en kunnen dus aangekocht worden met eco-cheques.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws dat dit schattige kikkertje te vertellen heeft? Word dan snel fan van hun facebook-pagina!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.