Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Welkom Froggy!

Welkom Froggy!

Wij zijn altijd blij als we een nieuwe partner mogen voorstellen! En die nieuwe partner vandaag is Froggy, wees welgekomen!

Froggy biedt een gamma van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare alternatieven voor huishoudelijke reiniging. Al vanaf de lancering van het allereerste Froggy-product 25 jaar geleden, wordt elk ingrediënt gewikt en gewogen, gecontroleerd en gecertificeerd. Want voor Froggy is alleen het beste uit de natuur goed genoeg om er uiteindelijk weer naar terug te keren.

Bij Froggy hoort natuurlijk de groene kikker die garant staat voor 3 x Excellent over de hele lijn, dat is Efficiënt, Ecologisch en Economisch reinigen van vaat tot was, van toilet tot bad!

Een voorbeeldje: Froggy Afwas Green Lemon op basis van natuurlijke vetoplossers uit citroenschillen reinigt en ontvet grondig en zorgt voor een schone en schitterende vaat en eerbiedigt tegelijkertijd de gebruiker en zijn omgeving. De Froggy-producten met een Ecolabel komen in volledig recycleerbare verpakkingen en kunnen dus aangekocht worden met eco-cheques.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws dat dit schattige kikkertje te vertellen heeft? Word dan snel fan van hun facebook-pagina!

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

Print Friendly, PDF & Email
Win een proefpakket van Provamel!

Win een proefpakket van Provamel!

Heb je zin om je maag eens te vullen met wonderen uit de plantaardige wereld? Dan kan dit proefpakket van Provamel je de weg wijzen. Want Provamel biedt natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan die geproduceerd is uit biologische landbouw. Provamel helpt je lichaam gezond […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *