Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Welkom op onze vernieuwde blog!

We kondigen het al sinds een paar weken aan en vandaag is het dus zover. Onze blog steekt in een nieuw jasje!

Zo kom je bijvoorbeeld vanaf vandaag iets meer te weten over Steffi en mij. Ben je benieuwd naar de kleine dingen waar wij van genieten? Check dan snel de pagina Over Ons. Ook werken we vanaf vandaag met zes nieuwe thema’s: Foodies, Stories, On The Road, Green Living, Simply Nature en DIY & Handmade.

Zoals je ziet, is de algemene look & feel van onze blog ook aangepast. Het heeft toch wel wat zweet en een paar slapeloze nachten gekost, maar we zijn trots op het resultaat! Het was het waard. Hopelijk zijn jullie ook overtuigd! Laat ons weten wat jullie ervan vinden, steek ons een hart onder de riem.

Wij blijven met dezelfde overgave bloggen, dus blijf ons zéker volgen want er staat nog veel spannends op het programma!

Warme ecogroetjes,

Steffi & Wendy

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email
Winterse wandeling met I ♥ Eco

Winterse wandeling met I ♥ Eco

Wanneer de zon komt piepen, is het tijd om te genieten. En dat lukt het best tijdens een winterse wandeling in een prachtig sneeuwlandschap. I ♥ Eco deed haar warmste laarsjes aan en waagde zich in de frisse doch verwarmende buitenlucht. Dit is wat we onderweg […]

Print Friendly, PDF & Email


10 thoughts on “Joepie, wij hebben een nieuwe blog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *