Geef dat pallet een tweede, derde of vierde leven

Geef dat pallet een tweede, derde of vierde leven

Als je je interieur wil pimpen, dan heb je daar slechts 1 basisstuk voor nodig en dat is…een pallet! Een pallet kan je in een handomdraai omtoveren tot een eyecatcher voor in je keuken, living, slaapkamer of tuin. Eén pallet en meer moet dat niet zijn! Check it out…

Verzamel een paar propere plankjes en timmer ze ineen tot een originele keukentafel. Zorg voor enkele openingen in de tafel en je hebt stante pede plaats gecreëerd voor je lieflijke plantjes! Heb je nog plankjes over? Maak er dan snel een stoel of twee van. Een likje verf en klaar is kees. Ik ben geïnspireerd en leg mijn hamer alvast klaar.

Mogelijkheden te over, dus als je nog niet genoeg gekregen hebt van al dat ge-pallet, dan kan je je met volgende ideetjes verder uitleven. Je keuken kan misschien nog een handgemaakt pareltje gebruiken. Geen werk: hang een pallet tegen de muur, timmer er enkele horizontale plankjes in, versier met je mooiste borden en klop een nageltje voor elk bord. That’s all folks. Je tuin (hopelijk met even prachtig uitzicht als op de foto) verdient zeker en vast een lounge zeteltje. Stapel enkele palletten, zwier er een matras op en jij daar bovenop! Enjoy.

Bij een loungezeteltje hoort natuurlijk een verfrissende cocktail maar ook een bijzettafeltje om die cocktail op te laten rusten. Wederom, je weet wat te doen. En last but not least, na het aperitief vullen we onze maag aan een eettafel gemaakt van… Ja hoor!

Ik begin hout te sprokkelen. Wie doet er mee?

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.