I ♥ Eco was op Meet The Blogger, Stockholm 2013

I ♥ Eco was op Meet The Blogger, Stockholm 2013

Bloggers unite and share, dat was zo ongeveer het doel van Meet The Blogger in Stockholm afgelopen weekend. En daar mochten wij natuurlijk niet ontbreken!

i-love-eco-blog_Stockholm_1

Speeches en workshops werden op ons afgevuurd en met succes, want we kwamen vol inspiratie en goeie moed terug thuis. Thuis dat is deze dagen trouwens een gezellige Zweedse studio waar we afgemat maar voldaan in de zetel ploffen met een verdiend aperitiefje.

I-love-eco-blog_Stockholm_4

De dag nadien was het tijd om met de bloggers de stad in te trekken. Het was koud maar onder een blauwe hemel en met een stralende zon op onze bol was het aangenaam wandelen. Je zag ons al van ver aankomen. Zo’n horde bloggers kan je niet negeren.

i love eco blog_Stockholm 5*

Er stonden enkele interieurwinkels op het programma en met fototoestellen in de aanslag en Twitter of Instagram binnen handbereik kwamen de bloggers een kijkje nemen. Onze eerste stop was Bemz, waar we warm onthaald werden met lekkere hapjes en geïnspireerd werden door mooie stofjes.

i-love-eco-blog_Stockholm6

Daarna was het de beurt aan de winkel van Lotta Agaton, waar veel bloggers blijkbaar reikhalzend naar uitkeken. Getuige de tweets #I want to move in # A dream came true. Finally visiting Lotta Agaton’s shop! Ook wij stonden erbij, keken ernaar en genoten, doch als sardientjes in een bloggersblik.

i love eco blog_Stockholm_3*

De trip door Stockholm leverde ons niet alleen mooie straatkiekjes op maar ook leuke, onverwachte quotes met een knipoog.

i-love-eco-blog_Stockholm7-

Svenskt Tenn, waar Zweedse tradities sinds 1924 hoog in het vaandel gedragen worden, was onze voorlaatste stop.

i-love-eco-blog_Stockholm_8

En tenslotte werd dit inspirerende weekend afgesloten bij Design Torget, een designshop die beginnende ontwerpers een hart onder de riem wil steken.

Meet The Blogger, dank u, thank you, tack! Het was een geweldig weekend vol mooie ontmoetingen, quotes en ideeën. Blij dat we enkele bloggers in levende lijve hebben gezien. Benieuwd wie? Neem dan snel een kijkje op de blogs van VT Wonen, Heart Home Magazine, beeldSTEIL, By Fryd, Akkie Bosje, Bright Bazaar, Studio Toutpetit, Moodkids, Sister MagInteriorator en IDA Interior Lifestyle.

Tot de volgende!

 

 

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “I ♥ Eco was op Meet The Blogger, Stockholm 2013”

  • Ik had geen idee dat we ook meet the blogger in Europa hadden, tot ik jullie erover zag tweeten. Het zag er echt erg mooi en razend interessant uit 🙂

  • En, hoe hebben jullie de verplaatsing naar Stockholm gemaakt? Ik zou er ooit zo graag eens naartoe gaan, maar het vliegtuig is uiteraard een eco-no-no, ZEKER voor korte vluchten.
    Is de trein een optie? Is dat doenbaar? En welke route neem je dan?
    Alvast bedankt voor de ecospiratie!
    De Vertekes

    • Vorige keer was het dichterbij, toen ging ik met de trein. Deze keer was het wat verder, dus zijn we met het vliegtuig geweest. Maar je zet me wel aan’t denken om het volgende keer zeker te bekijken! Dank je wel Cindy 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.