Sint-kadotips 2*

Sint-kadotips 2*

Al wie braaf is, krijgt lekkers! Dat zullen jouw peuters wel geweten hebben. Ben je nog last minute op zoek naar lekkers om bij de mandarijntjes en speculaas te leggen? Dan hebben wij hier enkele eco kadotips die je in een wip en een knip online kan terugvinden.

1* Kiekeboe dekentje / Villa Kakelbont Bu! Blankie Indiaan

Kiekeboe! Een spelletje dat elk kindje leuk vindt. Van babies tot kleuters en peuters, allemaal zijn ze bovendien even gek van deze peekaboo dekentjes met 2 ooggaten. Zorgt voor pedagogische en speelse interactie voor kleintjes en voor rollenspelen voor de groteren. Bedrukt met niet-toxische inkt.

2* Pizza / Green Jump Pizza Speelset 

Wil jouw flinkerd altijd helpen om pizza te maken? Dan is deze pizza speelset de perfecte uitdaging! De pizza is gemaakt van gerecycleerde melkflessen, dus veilig spelen kan en proeven mag. Saus, kaas, peperoni, uien, champignons,…kies jouw topping! De inkt op de verpakking is gemaakt van soja.

3* Houten blokken / Villa Kakelbont Authentieke Houten ABC Blokken

Puur vakmanschap zijn deze prachtige en nostalgische houten blokken. Het artisanaal houtsnijwerk gebeurt nog steeds met de hand waardoor de ABC blokken een tijdloze klasse uitstralen. Als deze blokjes rondslingeren, ziet het er decoratief uit. Beschilderd met milieu- en kindvriendelijke verf. Nu ook verkrijgbaar in het Nederlands.

4* Bouwpakket people / Kudzu Totem People

Laat deze 12 personages uit verschillende werelddelen hun verhalen vertellen. De Hollandse meid, de Schotse doedelzakspeler, de Eskimo en alle andere feestelijk geklede mensjes zijn gemaakt van gerecycleerd karton. Een deel van de winst gaat naar een Unicef-project om Russische seropositieve kinderen uit de nood te helpen.

5* Poppenkleertjes / Shak-shuka Sporty Set Clothing

Niet alleen jouw kleine poppetje mag leuk gekleed worden, ook haar of zijn poppetjes verdienen leuke kleertjes. Dit sportieve setje is in India gemaakt van 100% gerecycleerde materialen die anders op de vuilnisbelt zouden belanden. Eco en schattig.

Met deze mooie massief houten driewieler leert je ukkie op wieltjes rijden. De rubberen bandjes laten geen strepen achter op de vloer wanneer de coureur geruisloos voorbij zoemt. Het zitje is horizontaal verstelbaar in drie standen dus de driewieler kan samen met je kindje groeien. Tijdloos design voor urenlang binnen- of buitenspeelplezier.

Dankjewel, beste vriend uit Spanje!

Nog op zoek naar lekkers voor de allerkleinsten?

 

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Sint-kadotips 2*”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.