Sint-kadotips 1*

Sint-kadotips 1*

Binnen twee weken is het zover. Dan is onze liefste Sint weer in het land. Ben je last minute nog op zoek naar leuke tips? Dan heb je geluk, want wij zetten een paar duurzame kadotips op een rijtje. Je hoeft trouwens niet naar de winkel te hollen. Blijf gezellig achter je scherm zitten en bestel online, lekker handig. Zo hoef je binnenkort enkel de Sint en zijn zwarte piet met open armen en een open schouw te verwelkomen!

1* Ecosysteem / Green Energy Toys Plantarium Garden Lab

Met dit mini ecosysteem maak je je kind getuige van de wondere wereld van groeiende plantjes. Plant de zaadjes in de transparante gel en volg het groeiproces dag na dag. De zaadjes en wortels blijven zichtbaar en groeien uit tot plantjes zonder dat er water aan te pas komt. Na 2 à 3 weken kan je ze overplanten in een pot of in de tuin.

2* Knuffel / Novany Poezenknuf Mo

Dit lief en superzacht knuffeldoekje in de vorm van Mo, de rode kater, is gemaakt van 100% biologisch katoen en jersey. Het zachte hoofdje is omhuld door pure wol en verbergt een rammelaartje. Ideaal als brievenbuskadootje dankzij de bijgeleverde envelop en kaart. Veilig, duurzaam en milieuvriendelijk zoals we Keptin-Jr kennen.

3* Spel / Kudzu Magnetische voertuigen

38 magnetische geometrische vormpjes die de fantasie van je kleine ongetwijfeld zullen aanwakkeren. De vormpjes zijn gemaakt van bamboe en geverfd met verf op waterbasis. Educatief en verantwoord speelgoed produceren is de passie van Hape. En omdat kinderen onze toekomst zijn, steunen ze bovendien verschillende projecten voor kinderen!

4* Kleurboek / Purestarters Smiling Planet Kleurboek

Gun die kinderogen de kost met dit prachtige kleurboek van Smiling Planet. 64 pagina’s vol kleurplezier en mooie teksten als Everyone dreams of peace, The world is wonderful, Let’s make her smile. En glimlachen zal je want het boek geeft je direct een goed gevoel! Veel kijkplezier.

5* Beestje / Mama i Het knobbelige rijgnijlpaard

Een beestje dat spelenderwijs de motoriek stimuleert. Zelfs de allerkleinsten kunnen met de vier stenen met grote gaten een vriend bouwen die zo sterk is als een nijlpaard. Selecta ondersteunt duurzame bosbouw en hun houten speelgoed wordt overwegend gemaakt van inheemse houtsoorten, bij voorkeur esdoornhout.

6* wasco’s / Villa Kakelbont Set wasco’s met 12 kleuren

Wasco’s roepen waarschijnlijk kinderherinneringen op die je nu kan doorgeven aan je eigen kroost. Deze wasco set van Studio Skinky is ideaal voor kinderhandjes, want de stevige bol ligt makkelijk in de kleine hand. Bovendien gemaakt van niet-toxische wax. Veilig en leuk voor creatieve kids.

Voor al die kleine kapoentjes die hun schoentje gezet hebben…

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Sint-kadotips 1*”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.