Steun Coffee Kids met Pachamama Bio

Steun Coffee Kids met Pachamama Bio

Op het einde van het jaar zetten we elkaar graag extra in de bloemetjes. Hou je ervan om cadeautjes uit te delen? Dan geef je met de feestmélange van Koffie Kàn een leuk geschenkje voor onder de kerstboom maar je steunt er tegelijkertijd ook Coffee Kids mee!I love eco blog, Koffie kan, Coffee Kids, Pacha mama bio

De feestmélange bevat Pachamama Bio van Koffie Kàn, een Arabica koffie die 100% biologisch is. Per verkocht pakje Pachamama Bio schenkt Koffie Kàn 0,20 euro aan Coffee Kids. Zo werd in 2012 een som van 1303 euro bijeen gedronken. Coffee Kids heeft dit geld alvast zeer nuttig besteed.

Steun Coffee Kids en wie weet verzamelen we in 2013 weer een mooie som om weg te geven!

Coffee Kids is een organisatie die in de Latijns-Amerikaanse koffielanden maar liefst 24 projecten ondersteunt ten voordele van moeders en hun kinderen.

Door de politieke onrust in Nicaragua is het land één van de armste regio’s van Amerika. Vooral vrouwen worden hard getroffen omdat ze praktisch geen toegang hebben tot land, krediet of kapitaal. Met 15 euro kan een vrouw worden onderwezen in financieel beheer, microkredieten en bedrijfsadministratie. Dankzij Pachamama Bio kunnen zo 80 vrouwen een inkomen verwerven en hun gezin een betere toekomst garanderen.

Een mooi geschenk voor een geliefde of vriend én een mooi geschenk voor de vrouwen in Nicaragua! Bedankt voor je steun.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.