Win een Shine Lantaarn Setje van Philimonius

Win een Shine Lantaarn Setje van Philimonius
Philimonius heeft één basisgedachte: recyclage. Ze upcyclen afgedankte producten tot volwaardige nieuwe en eigenzinnige hebbedingetjes. Ben je op zoek naar leuke duurzame en/of handgemaakte wenskaarten, originele noteboekjes, eigenzinnige juwelen en interieurspulletjes? Dan ben je bij hen aan het juiste adres!
In de maand december hoef je niet te ver te zoeken, want dan schenkt Philimonius elke vrijdag drie prachtige setjes van hun Shine Lantaarntjes weg onder onze Facebookfans! Zet jullie schrap!
Het setje bestaat uit drie dubbelzijdige lantaarns die tijdens de donkere dagen voor een extra sfeerlichtje zorgen. De milieuvriendelijke papieren lichtjes zijn van de hand van Jurianne Matter voor wie een product pas echt mooi is als het met respect voor mens en natuur tot stand is gekomen. De drukinkt en de verpakking is trouwens gemaakt van maïsmeel.

Hoe maak je kans op dit lichtgevend pakketje van Philimonius? Heel simpel: Like I Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 31 december. Wees er snel bij en vertel het voort!

 

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Win een Shine Lantaarn Setje van Philimonius”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.