Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…

Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…

Een kinderdroom was het voor deze twee zusjes, om een kookboek te schrijven. En met het boek Brunch! Uit de keuken van de zussen Els & Iris Debremaeker werd hun droom werkelijkheid. Zoals we van Els gewoon zijn (check haar verhaal in een vorige blogpost), wil ze ons haar liefde voor eten delen. En zoals we nu merken, zit die liefde voor seizoensgroenten en -fruit, voor geuren en smaken in de familie! De zussen genieten van eten en wij genieten van hun verhaal!

Receptjes knippen uit mama’s tijdschriften en in mooi gekafte schriftjes plakken was altijd veel leuker dan huiswerk maken. En nu mochten ze hun receptjes in hun eigen brunchboek plakken. Want ontbijten met een doordeweekse croissant en een kop koffie is niet wat zij noemen the real thing, maar wel een tafel vol met bloemen en met lekkers van hartig tot zoet en met een drankje dat een blosje op de wangen brengt. Dus laat je inspireren door hun Scandinavische brunch, Landelijke brunch, Moederdagbrunch, Italiaanse brunch, Girly Tea Party brunch of Amerikaanse brunch. En klets lekker bij met tantes en ooms, roddel een beetje met vriendinnen, samen met de kinderen. Want dat is hoe zij het zouden doen!

Hier alvast het recept van een aperitiefhapje voor een pittige Girly Tea Party brunch…

Laat je nog meer inspireren door de zussen en check snel hun blog! Meer van Els vind je bij haar bedrijfje Njamelicious.

Brunchliefhebbers, laat van jullie horen! Wat is jouw favoriete brunchgerecht? Njammmmm…

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Brunch! Uit de keuken van de zussen Els en Iris…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.