Creatief met karton

Creatief met karton

Karton is een stevig materiaal waarmee je je creativiteit kan botvieren. Hier enkele tips ter inspiratie. Ben je niet de handigste Harry? Dan kan je die kartonnen creaties ook gewoon aankopen…

Kartonnen speelgoed gitaar


Zijn je kids muzikaal aangelegd of zijn ze gewoon jaloers op jouw echte gitaar? Misschien zijn ze nog te jong for the real stuff of misschien ben je nog niet klaar voor dat getokkel in huis. Dan kan je met een stuk karton aan de slag om ze toch de gitaar van hun dromen te bezorgen. Om te beginnen vind je hier een patroon van een ukelele. Print het af en je bent vertrokken. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een schaar, lijm, een boor, een stanleymes, een potlood, vier rubberen draden, twee paperclips en een portie creativiteit!

Kartonnen kinderzetel

Als je de kinderkamer wil uitrusten met een een tof, origineel zeteltje waarin je kleine na een lange dag spelen kan uitrusten, dan hoef je je met deze kartonnen zetel van Pete Oyler geen zorgen te maken over de destructieve kant van je kiddo. Het industriële karton dat met het juiste geklop van een hamer tot een designzetel is gevormd, kan uitspattingen met een kleurpotlood gerust aan!

Kartonnen (boeken-)rek

En natuurlijk kan je jezelf ook een plezier doen met een kartonnen meubelstuk. Dit rek van The Barnyard Method is geschikt om boeken, dvd’s, cd’s of andere prulletjes in op te bergen. Milieuvriendelijk, origineel en lekker dierlijk!

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Creatief met karton”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.