Sinterklaas kapoentje…leg wat in m’n babyschoentje *3

Sinterklaas kapoentje…leg wat in m’n babyschoentje *3

Vraag je je af wat er dit jaar weer uit de schouw kan komen vallen? Wij hebben alvast enkele leuke, duurzame speelgoedjes geselecteerd. Waarom duurzaam? Omdat het speelgoed gemaakt is van natuurlijke materialen én omdat het je kind iets kan bijleren. Wat ga jij in het schoentje leggen? Ssst…

1*Badspeeltjes / Villa Kakelbond Skip*Hop Design Waterspeeltjes

Met deze leuke watereendjes heeft je kleintje eindeloos badplezier terwijl mama of papa er de haartjes van z’n genietende uk mee kan spoelen. Voor Skip*Hop is innovatie en design belangrijk, maar ze stellen ook hoge eisen aan de veiligheid van al hun producten. Elk jaar schenkt Skip*Hop bovendien een gedeelte van hun opbrengst aan verschillende goede doelen. Villa Kakelbont is een leuk huis boordevol coole en veilige baby- en kinderspulletjes.

2*Stapelspel / Sha-shuka Pastel Nesting Stacking Bowls

Dit kleurrijke setje met stapelkommetjes is een Grimm’s klassieker. Hiermee leren ukkies stapelen en kleuren herkennen. Dit speelgoedje heeft de Spiel Gut onderscheiding gewonnen. Dit kwaliteitslabel erkent kinderspeelgoed van hoge kwaliteit dat bovendien ook ecologisch verantwoord is. Het setje is gemaakt van natuurlijk hout en is beschilderd met verf op waterbasis. Te vinden bij de stijlvolle eco boetiek Sha-shuka.

3*Regenboogbaan / Green Jump Wonderworld Rollende Regenboogbaan

Wat een wondere wereld! Dat moet Wonderworld ook gedacht hebben, want ze hebben een mooie collectie houten speelgoed uitgedacht. Veilig, educatief en milieuvriendelijke speeltjes. Deze rollende regenboogbaan heeft hetzelfde effect als een knikkerbaan. Voor de kleintjes worden de knikkers vervangen door rollende blokjes. Veiliger en even leuk! Spring die wonderlijke, groene wereld in bij Green Jump.

4*Knuffel / Madre Madonna Papili Knuffel

Deze kokette kip uit 100% biologische West-Afrikaanse katoen is één van de vele ethische knuffelbeestjes die Papili aanbiedt. Het Max Havelaar-label bewijst dat de knuffel ook een ziel heeft waarachter mooie menselijke projecten schuilen. De kip zal ongetwijfeld het hart van je kids stelen! Bij Madre Madonna kan je rustig de tijd nemen om één van de pure geschenken te kiezen.

5*Tractor / Green Jump Wonderworld Houten Speelgoed tractor

Wonderworld heeft van houten speelgoed hun missie gemaakt. Het gebruikte hout is afkomstig van rubberbomen die gekapt worden omdat ze geen rubber meer geven. Voor elke gebruikte boom planten ze trouwens een nieuwe boom en de boer doet dat ook. Twee bomen in de plaats van één! Deze vrolijke tractor is een mooi staaltje van hun kunnen. Laat je kleine lekker hobbelen.

6*Kussen / Buisjes en Beugels + + + Favoriete Plek Kussen Geel

Bij het Nederlandse designerlabel Buisjes en Beugels + + + vind je dit leuke kussen dat vanaf nu de favoriete plek voor je kleinste zal zijn. Jaarlijks maakt het Deense LuckyBoySunday twee collecties met prachtige grafische kussentjes en knuffeltjes. Dit huiselijke kussen is gemaakt van 100% baby alpaca. Als je je kleine uk niet direct vindt, weet je waar je eerst moet zoeken…

7*Rammelaar / Purestarters Pebble Little Hathi Gestreepte Rammelbal

Deze mooie rammelaar is met oog voor detail handgemaakt door vrouwen op het platteland in Bangladesh. Alles gebeurt onder fair trade omstandigheden. Door zo’n gehaakt speelgoedje te kopen help je mee om op 5 minuten van hun huis werk te creëren voor deze ambachtsmannen (of -vrouwen). Een job die past in hun landelijke manier van leven! Purestarters is op zoek gegaan naar merken die een bewuste en duurzame levensstijl uitdragen.

8*Rammelaar / Baby Natura Baby Rammelaar Ster Blauw

Deze speelse rammelaar is voor baby’s heerlijk om vast te pakken en om naar te kijken. De Rammelaar van Grimm’s Spiel und Holz Design is vervaardigd van natuurlijke materialen die 100% niet giftig zijn. Grimm’s kenmerkt zich door een tijdloos ontwerp en prachtige kleuren. Biologische kinderkleertjes en baby- en peuterartikelen, te vinden bij Baby Natura.

9*Puzzel / Puurspeelgoed Legspel Auto

Bij Puur Speel Goed kiezen ze met hart en ziel voor natuurlijke producten die garant staan voor een duurzame toekomst. Deze legpuzzel van Grimm’s past perfect in dat rijtje: niet onderhevig aan trends en door z’n tijdloze design garant voor lang speelplezier. De prachtige, kleurrijke puzzel is gemaakt van Europees lindehout en geeft je kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving.

10*Baby Gym / Op Een Grote Paddestoel Janod Bidiboo Baby Gym

Deze Baby Gym is een houten rekje met verschillende rammelaars die je baby en zijn/haar  zintuigen stimuleren. Het ergonomisch design begeleidt je uk in de ontwikkeling van zijn/haar motoriek. De Baby Gym is gemaakt van hout en beschilderd met waterverf die speekselbestendig is. Zoals je ziet, heeft Op Een Grote Paddestoel een kleurrijk en vrolijk assortiment aan ecologische kinderproducten.

Laat je ukje genieten en geniet er zelf ook van!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.