DIY Tafel in Christmas Spirit

DIY Tafel in Christmas Spirit

Zoals we in onze vorige blogberichten, over alternatieve kerstbomen en interieurtips voor kerst, al lieten zien: less is more is helemaal in!

Versier je tafel met natuurlijke materialen en blijf op en top in Christmas Spirit!

Ga zelf eens op zoek naar toffe ideetjes op Pinterest. Wij vinden er alvast veel leuke inspiratietjes. Wij houden trouwens van Fair Use. Indien mogelijk verwijzen we steeds naar onze inspiratiebronnen. Leuk dat jij dat ook doet door ons te vermelden of door jouw Pinterest-bronnen in de kijker te zetten. Link with love!

I love eco blog, kersttafel, natuurlijke kerst, groene kerst

Amy Merrick is een floriste/styliste, gebaseerd in New York City, die zich laat inspireren door bloemen en planten. Wij laten ons graag door haar sfeerbeelden inspireren. Nu jullie nog!

I love eco blog, kersttafel, natuurlijke kerst, groene kerst

De tijd dat een kersttafel vol kitsch en prullaria staat, is voorbij. Ga gerust de eenvoudige toer op met sobere kleuren, fris groen en enkele gerecycleerde items. Meer dan genoeg en lekker gezellig!

Het eenvoudigste bestek ziet er feestelijk uit wanneer opgesmukt met een mooie serviet en enkele dennentakjes. We blijven in kerstsfeer.

I love eco blog, kersttafel, natuurlijke kerst, groene kerst

Waar dennentakjes al niet goed voor zijn. Print je eigen naamkaartjes voor je gasten en prik er een takje doorheen. Kerst op z’n best.

Draai enkele rozemarijnplukjes in servietringetjes. Origineel, kerstachtig én welriekend!

I love eco blog, kersttafel, natuurlijke kerst, groene kerst

Kaneel teveel? Rol de stokjes in een serviet en je hebt een origineel en zoetig pakketje. Verras vriend en vijand aan de eettafel…

En last but not least, dé dennenappel als natuurlijke kaarthouder. Van een mooie afsluiter gesproken…

Neem zeker ook eens een kijkje op ons Pinterest bord Christmas inspiration. Veel kerstplezier!

 

Beelden via de gelinkte blogs (Amy Merrick, Alt SummitEtsyStephanie DuvalSpoon Fork Bacon, Vintage House, Events By Social Graces)

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.