Duurzaam terug naar school * part 2

Duurzaam terug naar school * part 2

Jullie kennen het gevoel vast, de maand september staat voor de deur en de drang om te plannen stijgt de kop op. Maar koppies op, want wij geven jullie graag een paar tips mee…

1. Handige planner voor mama / Lollipop 2013 Wall Year Planner

I Love Eco-favoriet om het nieuwe (school-)jaar georganiseerd in te zetten. De mooi vormgegeven kalender op posterformaat is lekker praktisch dankzij de ruimte voor aantekeningen en is geprint met plantaardige inkten op gerecycleerd luxepapier.

2. Drinkbeker / Green Jump Klean Kanteen Drinkbeker

Verminder de afvalberg en geef je uk een herbruikbare drinkbeker mee voor tijdens de pauze. De beker bevat geen giftige stoffen en neemt geen geurtjes of smaakjes op. Zowel geschikt voor frisse drankjes in de zomer als voor warme drankjes in de winter.

3. Labels / Lollipop Zelfklevende labels

Een nieuw schooljaar betekent natuurlijk ook boeken kaften tot je er bij neer valt en niet te vergeten etiketjes plakken. Geef die nieuwe boeken een beetje liefde door de naam van jouw studentje te laten schitteren op deze zelfklevende dieren-labels.

4. Bureau / Buisjes en Beugels + + + We:do:Wood Geo Table

Huiswerk tot een goed eind te brengen, is altijd leuker in een mooie en praktische omgeving. Deze bureau uit bamboehout helpt ongetwijfeld een handje mee door zijn schoonheid en eenvoud. En ook door zijn functionaliteit dankzij de grote opberglade.

5. Boekentasje / Kudzu Coq en Pâte Boekentas Paleo

Kindjes vanaf het eerste leerjaar zijn gediend met dit schattige boekentasje uit biokatoen, dat voor minder vervuiling zorgt en voor het behoud van de biodiversiteit. Volgens de principes van eerlijke handel gemaakt in India.

Check deel 1 van deze blogpost voor extra tips voor duurzaam schoolmateriaal!

Beelden via vermelde shops

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Duurzaam terug naar school * part 2”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.