Een dag uit het leven van…Meer dan Mooi!

Een dag uit het leven van…Meer dan Mooi!
Nancy van Meer dan Mooi staat voor een spannende dag. Haar lentezomercollectie wordt vandaag voorgesteld. Ze maakt van de gelegenheid gebruik en speelt Sex In The City en gaat voor zichzelf en de mannequins schoenen uitkiezen bij Modena in Geel. Met Meer dan Mooi verkoopt ze bio kleren dus dan zijn deze eco schoenen the perfect match! Hier het relaas van haar dag…
 
i love eco blog, meer dan mooi, ecofashion, modeshow,

“Normaalgezien val ik om zonder ontbijt maar op de twee modeshow-dagen per jaar krijg ik geen hap door mijn keel. Na een kort nachtje slaap gaan de laatste kledingstukken nog in de hoezen zodat Stan-mijn-man die straks kan meenemen naar de zaal. Dankzij de make-up en kap-kunsten van Naturel is er van dat korte nachtje niets meer te zien. Ik ben er klaar voor!”

i love eco blog, meer dan mooi, ecofashion, modeshow,

“De groene loper is uitgerold en vastgeplakt, hier wordt niet gestruikeld vanmiddag. De stoelen staan klaar, de muziekinstallatie werkt, de kledingrekken hangen vol. Samen met Suzanne en Hilde zet ik de schoenen en kleding in de juiste volgorde voor de mannequins, gespen en veters worden losgemaakt om tijd te besparen. Dat is dat. Nu nog even die magen verwennen. De mannequins zijn voltallig, tijd om elkaar tijdens een lunch beter te leren kennen, vóór het échte werk aanbreekt…”

i love eco blog, meer dan mooi, ecofashion, modeshow,

“En dan…de zaal zit vol. Het is zover. Let the show begin! De opgebouwde spanning en vermoeidheid lijken in één klap verdwenen. Applaus. Ik vertel mijn verhaal, uit het hoofd. Vergeet ik dingen? Vast wel. De mannequins doen het schitterend. De meesten van hen zijn nieuw, maar dat is nergens aan te merken. In 8 thema’s showen ze 80 kledingsetjes. Het publiek is enthousiast. Bij de finale krijgt iedereen een groot applaus en ikzelf krijg bloemen van de mannequins.”

i love eco blog, meer dan mooi, ecofashion, modeshow,

“Maar hier is het nog niet gedaan. Er zijn veel mensen die de geshowde kleding en sieraden willen passen, advies vragen en willen afrekenen. Gelukkig zijn we met veel helpende handen en vindt men het geen bezwaar om toch even te moeten wachten. Dankjewel aan alle helpende handen en showende lijfjes! De affiches voor de modeshow gaan nu richting oud papier, maar dat betekent niet dat het voorbij is. Waar is mijn agenda? Zou de zaal nog vrij zijn op 13 oktober?”

Ja hoor, de zaal is vrij en de herfst-wintermodeshow gaat door op 13 oktober. Allen daarheen, als je wil proeven van duurzame kleding voor vrouwen en mannen. Meer dan Mooi, voor wanneer je into bio bent of gewoon op zoek naar goede kwaliteit!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.