Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Caffè sospeso, geef eens een tas koffie cadeau!

Caffè sospeso, geef eens een tas koffie cadeau!

Caffè sospeso, suspended coffee of gewoon een uitgestelde koffie. Het is een Italiaanse traditie die de landsgrenzen oversteekt en ondertussen al de Verenigde Staten, Canada, Australië, Azië, Rusland en andere Europese landen heeft bereikt.

suspended coffee, uitgestelde koffie, homeless, coffee, I love eco blog

Je kan een koffie, koffie verkeerd, cappuccino of een andere koffievariant bestellen maar in sommige koffiehuisjes ook een “uitgestelde koffie”. Dit warme brouwsel is dan wel niet voor jou bestemd maar voor iemand die zich geen koffietje kan veroorloven. Jij geniet van het warme gevoel dat je krijgt door een koffie te doneren. En degene die van een uitgestelde koffie sloebert, geniet van de warmte van jouw donatie.

Bestaat dit al bij ons? Ben jij eigenaar van een koffiezaakje en wil je starten met dit mooie initiatief? Gewoon doen en van je laten horen op de Facebook-pagina van Coffee SOSpeso!

 

Beeld via Sxc

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Wat schaft de pot vanavond?

Wat schaft de pot vanavond?

Geen inspiratie voor het zoveelste avondmaal? Dan vind je in dit boek misschien wel Wat de pot schaft… Het kookboek vol originele recepten geeft verrassende seizoenscombinaties prijs. Overheerlijk én tegelijkertijd goed voor onze planeet! Perfect voor milieubewuste foodies die alles willen weten over een authentieke en duurzame keuken. […]

Print Friendly, PDF & Email
I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *