Een openhartig blogberichtje

Een openhartig blogberichtje

I-love-eco-blog_openhartig_1

Lieve ecolovers, het is tijd voor een openhartig blogbericht!

En ik val meteen met de deur in huis: begin januari verhuizen mijn gezin en ik naar Sydney, Australië! Een fantastisch avontuur, maar dat heeft zo zijn gevolgen voor I love eco.

Vier jaar geleden richtte ik, Steffi, met Wendy als trouwe copywriter aan mijn zijde, I Love Eco op. Met veel energie, passie en liefde zag ik mijn digitale baby opgroeien. Je kindje loslaten is niet eenvoudig, maar soms is het tijd voor een nieuw begin. Een nieuw hoofdstuk. Deze tijd is voor mij aangebroken.

Daarom ben ik op zoek naar lieve adoptieouders. Ik sprak al met veel mensen en allemaal zijn we het erover eens: I Love Eco mag niet ophouden te bestaan.

Daarom een warme oproep aan jullie, lieve volgers: ben jij of ken jij iemand met passie én liefde voor de natuur? Iemand die interesse heeft om I Love Eco over te nemen? Stuur me dan snel een berichtje (info@iloveeco.be). De tijd dringt! Vinden we voor 31/12 een overnemer, dan kan ik met een gerust hart vertrekken en hoeven jullie niets te missen!

Dank je wel voor jullie hulp! Delen maar!

Illustratie: Steffi De Bie – Opera House

Print Friendly, PDF & Email


6 thoughts on “Een openhartig blogberichtje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.