Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Een vliegticket voor jou plus een faire donatie

Een vliegticket voor jou plus een faire donatie

i love eco blog, fairtickets.nl, vliegreis compensatie
Ze omschrijven zichzelf als een commercieel bedrijf met een non-profit hart. En met die gedachte in het achterhoofd kan je wel raden waar Fairtickets.nl om draait.

Als je van plan bent om binnenkort een vliegtuigticket te boeken, denk dan eens aan Fairtickets.nl. Want met jouw boeking krijg je een ticket aan een voordelige prijs én steun je bovendien een goed doel! Per boeking gaat er rechtstreeks 10 euro naar één van de 9 goede kinderdoelen: Steun Emma, Edukans, War Child, SOS Kinderdorpen, Orange Babies, Dance4Life, KiKa, Spieren voor Spieren, Healthnet TPO.

Het basisidee van Fairtickets: vertrek goedkoop op reis én voel je goed! Want onze kinderen hebben het goed, laten we kinderen helpen die het minder goed getroffen hebben.

Heb jij nog toffe reistips of ken je soortgelijke initiatieven? Laat het ons dan weten! Fijne reis!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

5 Beste Webshops voor Eco & Fair Trade Kleding ( + Bonus! )

5 Beste Webshops voor Eco & Fair Trade Kleding ( + Bonus! )

1. watMooi | 2. GOEDvanDoen  | 3. Meer dan mooi | 4. Supergoods | 5. BrandMission Wat zijn de beste webshops op het gebied van Eco en Fair Trade online kleding? Dat uitzoeken kan een tijdrovende klus zijn! Om je te helpen en werk te besparen, heb ik mijn favoriete Eco & […]

Print Friendly, PDF & Email
Zen tijdens een yogaweek

Zen tijdens een yogaweek

Eén week weg en een maand later terug. Zo voelt het aan. Laat me beginnen met te zeggen dat ik geen yoga of health freak ben, verre van. Tot voor kort stond yoga voor mij gelijk aan een stelletje geitenwollensokkenhippies op hun kop. Maar iets […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *