Hippe i-Pad hoezen

Hippe i-Pad hoezen

Heb jij zo’n coole i-Pad? Of ga je jezelf er binnenkort één aanschaffen? Dan kan je één van deze hippe hoezen gebruiken om je stukje technologie te beschermen! Ecologisch verantwoorde hoezen die schitteren in eenvoudig design. My cup of green tea…

* Hoes uit wol van RewrapHet Nederlandse merk reWrap ontwerpt en produceert op lokaal en sociaal niveau milieuvriendelijke hoezen voor laptops, i-Pads en GSM’s. Deze stijlvolle i-Pad hoes is gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe. Het begint bij de wol van ecologische Merino schapen waarvan het zuivere vilt gemaakt wordt, dat gekleurd wordt met afbreekbare stoffen. Het resultaat is een volledig afbreekbare hoes die niet als afval eindigt, maar als compost! De kringloop is rond.

* Hoes uit hout van MiniotVoor je i-Pad, i-Pod en i-Phone vind je bij Miniot prachtige houten hoezen, ontworpen en gemaakt in Nederland. De hoezen zijn uitgehouwen uit mooi hout dat verkregen wordt uit goed beheerde bossen. Het is Miniots passie om goede vormgeving te fuseren met hout, voor hen de mooiste natuurlijke hernieuwbare bron.

* Hoes uit kurk van Ryan Frank voor Tape, ook verkrijgbaar bij KudzuTape is een samenwerking tussen de Zuid-Afrikaanse eco meubelontwerper Ryan Frank en het Londense muziekbedrijf Tape Music. Samen willen ze duurzame en functionele covers en hoezen ontwerpen om persoonlijke technologische spullen, zoals mobiele telefoons, computers, tablets en camera’s, te beschermen. De volledige collectie is handgemaakt uit kurk. De kurk draagt het FSC keurmerk en komt dus uit ecologisch gecontroleerde bossen.

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan? Check dan onze volgende blogpost en dan kan je binnenkort fier fluisteren: PS I made this!

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Hippe i-Pad hoezen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.