Wat te doen met oude magazines en kranten?

Wat te doen met oude magazines en kranten?

Sorteren en recycleren…of creatief zijn! Papier? Hier! Fleur je interieur op met zelfgemaakte papieren decoratiestukken…

Papieren regendruppels

Oud papier, een schaar, lijm en een beetje creativiteit is het enige dat je nodig hebt voor deze fijne regendruppels. Hang ze aan de muur of aan de plafond en creëer een gloed van vallende regen, maar laat de zon nog wel schijnen in je hart.

Wereldkaart lampion

Verwerk de routekaart van je leukste vakantie in een uniek decoratiestuk voor bij je thuis. Of geef het cadeau aan degene met wie je die leuke tijd hebt beleefd. Als dat geen mooie herinnering is!

Hou je meer van andermans creatieve bui? Dan kan je zo’n leuke lampion gemakkelijk aanschaffen via etsy.com! De herinneringen krijg je er dan wel niet bij…

Papieren kruk

Kan je maar geen afscheid nemen van je favoriete tijdschriften en magazines, maar liggen ze toch overvloedig in de weg? Stapel ze dan op en ga er gewoon op zitten. Deze Hockenheim kruk zorgt als slim opslagsysteem voor een originele zitplaats. De kruk is handgemaakt van fijn berkenhout en ook het lederen kussen is liefdevol met de hand gemaakt. Voel jij ook zo’n liefde in je vingers zitten, waag je dan aan een eigen unieke creatie!

Go for it!

via www.igreenspot.com, www.etsy.com, via www.selekkt.com

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Wat te doen met oude magazines en kranten?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.