Inspiratie voor meer natuur in je buurt!

Inspiratie voor meer natuur in je buurt!

Ben je op zoek naar natuur in je buurt? Parken en tuinen, een stadsbos, creatieve objecten in de natuur, volkstuintjes,…? Of zoek je activiteiten in de natuur zoals wandelen, vissen, eten & drinken,…? De website Natuurinjebuurt.be zet alles netjes op een rijtje aan de hand van jouw zoekopties en het enige dat jij dan nog hoeft te doen, is de natuur intrekken!I love eco blog, Natuur in je buurt, natuur ontdekken, dichtbij,

Wil je zelf aan de slag en jouw buurt vergroenen? Dan geeft Natuurinjebuurt je handige tips en tricks voor bijvoorbeeld een groendak of een waterpartij!

I love eco blog, Natuur in je buurt, natuur ontdekken, dichtbij,

Heb je zelf een geweldig idee voor een groene buurt en wil je op jouw beurt anderen inspireren? Dan ontvangt MijnGroenIdee.be graag jouw voorstel!

I love eco blog, Natuur in je buurt, natuur ontdekken, dichtbij,Het project Natuur in je Buurt is een initiatief van Het Agentschap voor Natuur en Bos. Zij willen zorgen voor meer en betere natuur dicht bij de mensen. In bossen en natuurgebieden, maar ook dichter bij huis. Dit project moet die ambitie waarmaken.

Beelden: Natuur in je buurt

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.