Nature is speaking. Will you listen?

Nature is speaking. Will you listen?

Als de natuur zou kunnen praten, wat zou ze dan zeggen? Conservation International verplaatst zich in haar schoenen en laat de natuur praten via een prachtige campagne.

I love eco blog, Nature speaking,

Mensen maken deel uit van de natuur. De natuur is niet afhankelijk van mensen om te kunnen bestaan. Mensen anderzijds zijn volledig afhankelijk van de natuur om te kunnen bestaan. En dit is iets wat wij, mensen, wel eens durven te vergeten. Er komen alsmaar meer mensen bij op onze planeet en hoe we hier allen leven bepaalt de toekomst van de natuur. En onze toekomst.

I love eco blog, Nature speaking,

De natuur zal sowieso blijven bestaan. Maar de vraag is: met of zonder ons.

I love eco blog, Nature speaking,

Conservation International is een internationale organisatie die voor een gezonde, productieve planeet voor iedereen ijvert. Omdat mensen de natuur nodig hebben om het beste van zichzelf naar boven te kunnen halen.I love eco blog, Nature speaking,

Er zijn zaken die wij niet kunnen controleren. Hoe de planeet evolueert, ligt volledig buiten ons bereik. Maar laten we de dingen die we wel kunnen controleren, beheersen en verantwoorden, samen aanpakken. Land per land. Mens per mens. Het gaat hier niet om ons versus hen. Of je nu wel of niet een zwak hebt voor olifanten of voor de oceaan, laten we simpelweg de handen in elkaar slaan en doen wat gedaan moet worden. Want als we dat niet doen, zal de natuur evolueren. Zonder ons.

Luister je naar wat de natuur te zeggen heeft?

Julia Roberts spreekt als Moeder Natuur.

Harrison Ford spreekt als de Oceaan.

Kevin Spacey spreekt als het Regenwoud.

Edward Norton spreekt als Aarde.

Penélope Cruz spreekt als Water.

Robert Redford spreekt als de Mammoetbomen.

Ian Somerhalder spreekt als het Koraalrif.

Heb je de boodschap van de natuur gehoord en wil je deze delen? Gebruik dan de hashtag #NatureIsSpeaking ! Voor elke keer deze hashtag op sociale media verschijnt, doneert HP 1 dollar aan Conservation International, en dit tot een bedrag van 1 miljoen dollar bereikt is. Om de natuur te beschermen voor de mensheid.

Beelden en info via Nature is Speaking

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Nature is speaking. Will you listen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.