Wouter Pattyn bekijkt de natuur vanuit de hemel

Wouter Pattyn bekijkt de natuur vanuit de hemel

Deze zomer zetten we talent van eigen bodem in de kijker. Wouter Pattyn is een freelance natuur- en wildlife fotograaf. Altijd op zoek naar fascinerende natuur en oogverblindende landschappen in Europa. Tijdens zijn fotografische expedities is het zoeken naar licht zijn belangrijkste drijfveer.

In zijn recentste fotoboek “Natuur vanuit de hemel” vind je een selectie van zijn prachtige foto’s. De beelden zijn bovendien nog tot 31 oktober in groot formaat te bewonderen, tijdens de gelijknamige rondreizende tentoonstelling.

Wij geven alvast een voorsmaakje! Voor de thuisblijvers, leuk om bij weg te dromen. Voor de vakantiegangers, inspiratie. En voor iedereen, prachtige natuurbeelden!

I love eco blog, Natuur vanuit de hemel, boek, Wouter Pattyn, Natuurfotografie I love eco blog, Natuur vanuit de hemel, boek, Wouter Pattyn, Natuurfotografie I love eco blog, Natuur vanuit de hemel, boek, Wouter Pattyn, Natuurfotografie
I love eco blog, Natuur vanuit de hemel, boek, Wouter Pattyn, Natuurfotografie

Voor meer informatie over zijn boek en tentoonstelling surf je best naar www.facebook.com/natuurvanuitdehemel of naar www.lannoo.be/natuur

I love eco blog, Natuur vanuit de hemel, boek, Wouter Pattyn, Natuurfotografie

Check Wouters website NaturaLight voor meer prachtige foto’s!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.