Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

OATies, schoenen in bloei

OATies, schoenen in bloei

Op zoek naar coole sneakers? Wij stellen met plezier de OATies voor: milieuvriendelijk schoeisel dat ook hip is! Hoe werkt dat juist? Wel, de OATies zijn gemaakt van hennep, biologisch katoen, kurk en biologisch afbreekbare plastic. Wanneer de schoenen in (vruchtbare) grond begraven worden, breken ze af en komen er bloempjes in de plaats!

I love eco blog, oaties, plantbare shoenen, babyschoenen, natuurlijk, boom

In de tong van de schoen zit een mix van wilde bloemen zoals Black-eyed Susan, Spurred Snapdragon, English Daisy, Catchfly, Corn Poppy en Sweet Alyssu. Prachtige namen die uitgroeien tot prachtige wilde bloemen. Hou er wel rekening mee dat de zaadjes 1 tot 2 jaar goed blijven in de schoen.

Je hoeft geen schrik te hebben dat de bloemen ongegeneerd uit je schoen beginnen te groeien tijdens een regenachtige dag. Je schoen zal nat en modderig zijn, maar de zaadjes zullen zich koest houden. Als dat toch het geval zou zijn, wat hilarisch is, vergeet dan geen foto te nemen en ons op de hoogte te houden!

En vergeet niet om de OATies eerst met plezier te dragen en te verslijten voor je hen een unieke begrafenis geeft!

Via OATshoes

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win een paar lentefrisse Nomadics sandalen!

Win een paar lentefrisse Nomadics sandalen!

De lente heeft zich de afgelopen dagen van z’n beste kant laten zien! En met de zomer in aantocht (we blijven positief) zorgen wij ervoor dat jij je voetjes ook van hun beste kant kan laten zien! Want in de maand juni verloten we elke […]

Print Friendly, PDF & Email
Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Win de eerste Nederlandstalige gids voor eerlijke kleding!

Kleding, we zijn er elke dag mee bezig. Een mooie garderobe is onmisbaar voor iedereen die stijlvol door het leven wil gaan. Misschien wil je je kleerkast wel aanvullen met enkele fair trade stuks. Dan is dit boek van Marieke Eyskoot dé gids die je […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *