Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Recycleer leven met een urne van Bios

Recycleer leven met een urne van Bios

Elk jaar herdenken we onze geliefde overledenen. Wat zou er mooier zijn dan dat we hen kunnen zien groeien? Met een urne van Bios is dat mogelijk. De urne is biologisch afbreekbaar want gemaakt van kokosnoot hout en gevuld met aarde en zaden.

bios urne, boom, assen, heen gaan, sterven, alternatief doodskist

Begraaf de assen van de overledene in de urne en zie een boom groeien. Elke boom kan je registreren via de Bios Community a.d.h.v. coördinaten en Google Earth. Zo kan je de laatste rustplaats ook online bezoeken. Je ziet de boom groeien en hoeveel zuurstof jouw geliefde teruggeeft aan de aarde.

Is er een mooiere manier om afscheid te nemen en om toch je geliefde dichtbij te hebben? Goed voor het hart en voor de natuur.

 

Via: Urnabios

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Goud voor Froggy Lemon!

Proficiat voor Froggy! Want de badkamerreiniger Froggy Lemon heeft het Cradle to Cradle Gold certificaat gekregen! Het product werd beoordeeld aan de hand van 5 kwaliteitsniveaus: sociale impact, gebruikte materialen, recycleerbaarheid, energie- en waterverbruik en productiemethoden. Op elk gebied blaakte de groene kikker van gezondheid! Daarmee krijgt de badkamerreiniger […]

Print Friendly, PDF & Email
Philippe Starck goes bioplastic…

Philippe Starck goes bioplastic…

Miss Sissi, de klassiek gevormde tafellamp die Philippe Starck in 1991 ontworpen heeft voor het lichtbedrijf Flos, is nu ook verkrijgbaar in een bio-versie. De klassieker werd meer dan 20 jaar lang gemaakt van polycarbonaat, een milieuvriendelijke kunststof.  Maar nu is Miss Sissi dus ook verkrijgbaar in […]

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Recycleer leven met een urne van Bios”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *