Vind I ♥ Eco op Veggielicious…

Vind I ♥ Eco op Veggielicious…

Graag stellen wij een nieuwkomer voor in beursland, namelijk Veggielicious. Veggielicious is dé beurs voor vegetariërs, veganisten, voorkeurvegetariërs, vleesverminderaars maar ook voor iedere ‘niet-veggie’ die nieuwsgierig is naar wat plantaardige voeding en een ecologische levensstijl precies inhoudt.

De eerste editie van Veggielicious, vindt plaats op zaterdag 6 oktober in Gent en I ♥ Eco is natuurlijk van de partij! Je vindt ons in onze rode capes…aarzel niet om ons aan te spreken wanneer je ons gevonden hebt.

De beurs wordt georganiseerd in opdracht van EVA, vriend van I ♥ Eco en initiatiefnemers van Donderdag Veggiedag. Vegetarische voeding, veggiekookboeken, veggieschoenen, veggiereizen, plantaardige dranken, biotextiel, bio verzorgingsproducten, ecologische onderhoudsproducten, biozaden, biowijnen, fair trade producten… Je kan het zo gek en vegetarisch niet bedenken of je kan het ontdekken op Veggielicious.

Heb je zin om te komen piepen op Veggielicious? Dan hebben we leuk nieuws, want als je je nù inschrijft met onze reductiecode ILE2012 betaal je slechts 8 euro inkom i.p.v. 10 euro. Ook als je aan de deur wil betalen en je de reductiekaart (die je bovenaan dit bericht vindt) afdrukt en meeneemt, doe je 2 euro profijt. Je betaalt dan 10 euro i.p.v. 12 euro.

Zo, wij kijken er alvast naar uit om jou te zien! Kom jij ook?

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.