Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Vind I ♥ Eco op Veggielicious…

Vind I ♥ Eco op Veggielicious…

Graag stellen wij een nieuwkomer voor in beursland, namelijk Veggielicious. Veggielicious is dé beurs voor vegetariërs, veganisten, voorkeurvegetariërs, vleesverminderaars maar ook voor iedere ‘niet-veggie’ die nieuwsgierig is naar wat plantaardige voeding en een ecologische levensstijl precies inhoudt.

De eerste editie van Veggielicious, vindt plaats op zaterdag 6 oktober in Gent en I ♥ Eco is natuurlijk van de partij! Je vindt ons in onze rode capes…aarzel niet om ons aan te spreken wanneer je ons gevonden hebt.

De beurs wordt georganiseerd in opdracht van EVA, vriend van I ♥ Eco en initiatiefnemers van Donderdag Veggiedag. Vegetarische voeding, veggiekookboeken, veggieschoenen, veggiereizen, plantaardige dranken, biotextiel, bio verzorgingsproducten, ecologische onderhoudsproducten, biozaden, biowijnen, fair trade producten… Je kan het zo gek en vegetarisch niet bedenken of je kan het ontdekken op Veggielicious.

Heb je zin om te komen piepen op Veggielicious? Dan hebben we leuk nieuws, want als je je nù inschrijft met onze reductiecode ILE2012 betaal je slechts 8 euro inkom i.p.v. 10 euro. Ook als je aan de deur wil betalen en je de reductiekaart (die je bovenaan dit bericht vindt) afdrukt en meeneemt, doe je 2 euro profijt. Je betaalt dan 10 euro i.p.v. 12 euro.

Zo, wij kijken er alvast naar uit om jou te zien! Kom jij ook?

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

I ♥ Eco blaast één kaarsje uit!

Drie dikke smakkerds voor ons, I ♥ Eco, omdat we het nieuwe jaar inzetten met onze eerste verjaardag! Hipperdepiep…HOERA! Het was een spannend jaar boordevol mooie en nieuwe ervaringen. Een zoektocht werd het naar het juiste evenwicht, naar elkaar, naar jullie. Wat we gevonden hebben, […]

Print Friendly, PDF & Email
Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Joepie, wij hebben een nieuwe blog!

Welkom op onze vernieuwde blog! We kondigen het al sinds een paar weken aan en vandaag is het dus zover. Onze blog steekt in een nieuw jasje! Zo kom je bijvoorbeeld vanaf vandaag iets meer te weten over Steffi en mij. Ben je benieuwd naar […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *