Welkom Maaike!

Welkom Maaike!
We kondigden het onlangs al aan, Steffi verhuist in januari met haar gezin naar Sydney, Australië. Ze begint aan een spannend, nieuw avontuur en kijkt er enorm naar uit! Ze is er klaar voor om I Love Eco los te laten, maar dat doet ze niet zonder haar digitale baby achter te laten bij een geschikte adoptie-ouder. Mede dankzij jullie hulp vond ze een eco zielspartner met dezelfde passie.

Vandaag kondigen we Maaike-Louise Bakker met veel plezier aan als de overnemer van I Love Eco. I Love Eco is bij haar in goede handen! Jullie – trouwe ecolovers, partners, vrienden en gastbloggers – hoeven dus niets te missen. I Love Eco gaat voort, met dezelfde drive die jullie van ons gewoon waren.I love eco blog, Maaike-Louise Bakker, ecolicious.me

Maaike is de trotse schrijfster achter Ecolicious, een jonge blog die gelijkaardig is aan I Love Eco. Ze zal dan ook al haar passie meenemen naar I Love Eco en jullie nog meer duurzame merken, initiatieven en inspiratie tonen.I love eco blog, Maaike-Louise Bakker, ecolicious.me

“Toen mijn zoontje in 2007 geboren werd, kwam het besef dat we hier maar kort zijn en dat we de taak hebben om de aarde mooi achter te laten voor de volgende generaties. Ik wil een positief geluid laten horen. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat uitzoeken van wat echt duurzaam is soms een lastig en tijdrovend klusje kan zijn. Er valt zoveel te weten en te begrijpen op dat gebied. Dus doe ik het werk! Ik zoek met plezier alles uit. En jullie hoeven alleen de resultaten van al dat onderzoek te lezen! Duurzaamheid op een easy laid back manier!”

We wensen Maaike alle succes toe! Vanaf 12 januari neemt ze het roer volledig over.I love eco blog, Maaike-Louise Bakker, ecolicious.meWe willen dit moment ook aangrijpen om jullie allemaal te bedanken! Bedankt aan al onze volgers, om een attent publiek te zijn! Bedankt aan alle partners, jullie zijn de motor van I Love Eco! Bedankt vrienden en sympathisanten, zonder jullie zou er geen blog zijn!

We wensen iedereen een bijzonder mooi en avontuurlijk jaar toe, vol liefde en ecolove!

Good luck, Maaike! We blijven je volgen, Steffi vanuit Australië en Wendy vanuit Azië (verhalen volgen)!

Beelden via Ecolicious & Julianna Swaney

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Welkom Maaike!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.