Goe bezig! Twee jaar zonder afval leven, het kan!

Goe bezig! Twee jaar zonder afval leven, het kan!

Geen afval produceren gedurende twee jaar? Het kan! Kijk maar naar deze jongedame van 23 uit New York. Zelf zegt ze dat afval-loos leven voor meer zorgt dan enkel een schoon milieu. Sindsdien eet ze beter, heeft ze meer centjes én is ze gelukkiger!

I love eco blog, simply, afval minderen, zonder afval

De moeite waard om ook eens te proberen, niet?

Bekijk haar filmpje voor tips & tricks om gemakkelijk een evenwichtig, gezond leven uit te bouwen.

De jonge Lauren nam ontslag op haar werk en richtte haar eigen bedrijf op, The Simply Co. Ze verkoopt ethisch wasmiddel gemaakt van zuiveringszout, sodium carbonaat en zeep van olijfolie. Via Kickstarter richtte ze een crowdfunding project op en na 48 uur haalde ze haar doel al, namelijk $10,000 voor de oprichting van haar bedrijf. Hierna streefde ze een nieuw doel van $40,000 na, voor het creëren van een bureauruimte en om nieuwe producten te kunnen testen. En ook dit doel haalde ze met gemak.

Een voorbeeld voor ieder van ons! Ben je op zoek naar meer tips om zonder afval te leven? Surf dan zeker eens naar Zerowastehome.

Veel succes!

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Goe bezig! Twee jaar zonder afval leven, het kan!”

  • Wat een leuk artikel en inspirerend filmpje. Ik ben zelf ook erg bezig met het verminderen van afval en ik volg wel een aantal Nederlandse blogs daarover, maar van Zerowastehome had ik bijvoorbeeld nog nooit gehoord. Ik zal zeker eens gaan kijken.

  • Ik ben ook erg fel bezig met het afval in mijn leven, meer specifiek om die zoveel mogelijk te reduceren. Het is echt zo moeilijk om het volledig te vermijden… Ik ben wel een beetje jaloers op deze jongedame die er perfect in slaagt!

    • Knap he? Maar onthoud: alle beetjes helpen! Plus: je inspireert anderen om je heen ook dus zo heb je meer impact dan je denkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.