Welkom Pajottenlander!

Welkom Pajottenlander!

In mei leggen alle vogels een ei en wij? Wij hebben een nieuwe partner uitgebroed, welkom Pajottenlander!

Na een muzikale omweg in het Lemmensinstituut volgde Peter Vandendaele zijn hart en bleef hij trouw aan zijn liefde voor de natuur. Muziek werd zijn hobby. Zijn passies, ecologische landbouw en hoogstamboomgaarden, werden zijn beroep. Gelukkig voor ons, want wij mogen al 25 jaar lang genieten van z’n heerlijke bio sapjes!

I love eco blog, Pajottenlander, bio sappen, bio, sappen

In zijn geboortestreek, het heuvelachtige Pajottenland, vond Peter een hoogstamboomgaard. Met die oogst begon hij in z’n kelder sapjes te maken en zo werd Pajottenlander geboren. Met zijn bedrijf is hij vooral op zoek naar verstilling, authenticiteit, rust en eenvoud. De liefde voor het fruit, voor de natuur en voor het vak maken dat Pajottenlander nu 20 vruchtensappen, 6 groentesappen en een vlierbloesemdrank in zijn assortiment heeft.

i-love-eco-blog_Pajottenlander_Sharon-Mollerus1

Met Pajottenlander wilde Peter biologisch fruit telen en verwerken tot kwaliteitsproducten. “Ik ging en ga nog steeds voor de allerbeste sapjes. Niet enkel de kwaliteit van het fruit is belangrijk bij ons maar ook de verwerkingswijze. Wij gebruiken het puur enkelvoudige sap of het oersap. We werken niet met concentraten zodat de smaak en de voedzaamheid van het sap intact blijft.”

Momenteel loopt er bij Pajottenlander een Rode Bieten wedstrijd, op zoek naar hét keukengeheim met rode bieten. Kijk hier wat je kan winnen en stuur snel je originele bietenrecept op! Bieten zitten boordevol vitaminen en mineralen, zijn bloedzuiverend en bevorderen de prestaties en het uithoudingsvermogen.

Binnenkort lees je er meer over op onze blog, maar we kunnen nu al zeggen dat Pajottenlander in het kader van de bioweek een boomgaardenwandeling organiseert mét heerlijk (optioneel) bio buffet. Hier kan je alvast lezen waar je je aan mag verwachten!

Wij wachten alvast vol ongeduld op onze leuke samenwerking!

Beelden via Pajottenlander & Sharon Mollerus

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Welkom Pajottenlander!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.