Wie kringt, die wint!

Wie kringt, die wint!

Het nieuwe motto van De Kringwinkel is Wie kringt, die wint. En dat motto geldt voor iedereen: van degene die spullen voor hergebruik binnenbrengt, de gelukkige die die spullen een tweede leven geeft, de natuur die altijd blij is met een tweede leven tot alle medewerkers van De Kringwinkel die moeilijk aan een job geraken.

kringwinkel, i love eco blog, recycleer

Een motto zou een motto niet zijn, mocht het niet gevolgd worden. De Kringwinkel zegt niet enkel wat ze doet maar doet ook wat ze zegt! Bewijs daarvan zijn de posters die je kan terugvinden in hun winkelpunten. Hiervoor werden oude baanaffiches gerecycleerd, versneden en bedrukt met leuke Kringwinkel-quotes. Hoe dat juist in z’n werk ging, zie je in dit filmpje:

kringwinkel, i love eco blog, recycleer

Ben je ook fan van hun nieuwe motto? Wordt dan snel fan van De Kringwinkel op Facebook en beluister hun gerecycleerde radiospot. Er zitten 8 radiojingles in die je wellicht bekend in de oren klinken. Raad de merken en maak kans op een aankoopbon van 100 euro. Goed voor een bezoek aan De Kringwinkel en een hele resem unieke producten! Veel plezier!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.